.

Сезонът на Близнаците - какво чака зодиите?

Ето прогноза

Ивета Иванова
Сезонът на Близнаците - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay

Сезонът на Близнаците вече е тук! Той започна днес и продължава до 21 юни. Астролозите обещават перидоът да е зареден с много енергия, да ни направи по-оптимистични и весели, както и любопитни към света. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще се радват на късмет, а подвижните знаци Дева, Стрелец и Риби ще са много заети. Ето какво ви чака през периода, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Огнените и въздушните знаци (тоест Овните и Близнаците) са съвместими, затова Овните ще се забавляват доста през месеца. Ще са още по-решени да опитат нови неща, да създадат вълнуващи нови връзки, да се захванат с нови проекти, да сменят работата. Ще могат да изпробват доста неща и няма да им остане време за всичко, но ще се забавляват и ще експериментират. Може да намерят човек или работа, които дълго ще останат в живота им.

 

Телец

 

Ще се захванат с работа. Нека погледнат кои дългосрочни проекти са в застой и да помислят как да променят подхода си към тях. Сега е време да излязат от зоната си на комфорт и да опитат нови неща. Това може да им се струва страшно, но няма да съжаляват. Добрата работа ще доведе и до бонуси или повишение.

 

Близнаци

 

Това е техният сезон и Близнаците ще блестят и ще имат късмет. Имат възможност да направят големи промени в живота си. Ако връзката им не върви, нека я прекратят, ще се почувстват добре и ще са готови да продължат напред. Ако в работата нещата не са наред, да обновят биографията си и да търсят нова. Ще са мотивирани, ще си прекарват чудесно и ги чакат нови неща.

 

Рак

 

Близнаците са много комуникативни и това повлиява на Раците сега - пощенската им кутия е пълна, телефонът им постоянно вибрира. За съжаление, новините ще са свързани със стара работа или хора от миналото, които искат отново да влязат в живота им. Ще трябва да се занимават с тези стари проекти и да обърнат внимание на хората от миналото, иначе няма да ги оставят намира. Не е лесно, но после ще започнат на чисто.

 

Лъв

 

В периода ще завържат много нови връзки. Да не очакват те да са романтични или да се наслаждават на флиртове. Периодът е свързан с приятелските взаимоотношения. Лъвовете са доста лоялни и им е трудно да пуснат токсичните приятели да си отидат. Но сега ще им бъде по-лесно и ще премахнат ненужните и неблагодарни хора от живота си. Може да намерят нови приятели.

 


Дева

 

Много важен период за Девите. Ще са под светлините на прожекторите, особено на работа. Шефът ще ги наблюдава постоянно и ще следи как вършат задълженията си. Нека завършат проекти, с които се занимават отдавна, да покажат завидни резултати и да празнуват за добре свършената работа. Може да бъдат повишени или да се докажат в службата.

 

Везни

 

Животът ще им се стори голямо приключение през този сезон. Чудесно време за пътувания, за записване на някакъв курс, намиране на ново хоби, учене. Везните ще искат да пробват нещо ново, да направят промяна. Ще разширят хоризонтите си, ще общуват с нови хора.

 

Скорпион

 

Водни знаци са и създават много емоционални и дълбоки връзки. Но Близнаците не приличат на тях, те са по забавленията и са малко по-повърхностни. Енергията ще е странна за Скорпионите. Тези зодии ще общуват повече и ще укрепят връзката с партньора, но не на емоционално или еротично ниво. Ще си споделят повече, ще обсъдат новини, проекти, идеи, книги и ще научат много нови неща за половинката.

 

Стрелец

 

Сезонът на Близнаците е романтичен за тях. Ако имат партньор, ще разнообразят връзката и ще я направят по-пикантна, като отидат на интересна среща и изпробват нови неща в спалнята. Необвързаните ще се възползват от добрата енергия. Ще ходят по срещи, ще очароват околните, може да създадат нова, стабилна връзка.

 

Козирог

 

Ще обърнат внимание на работата и здравословното си състояние. Важно е да се заемат с отговорностите, да се фокусират над работата и да не пренебрегват здравни проблеми. Може да реорганизират живота си и да се погрижат за себе си. Ще свършат отлагани задачи, ще оправят проблемите във връзката си.

 

Водолей

 

Това ще им се стори един от най-прекрасните и най-романтични периоди в годината. Чудесно време за ходене по срещи, ескпериментиране с нови неща в спалнята и забавление. Нека не се крият. Дори връзките им да не са дълги и сериозни, ще бъдат много забавни. Но може и да намерят човек, с когото много си пасват и имат бъдеще.

 

Риби

 

Рибите са най-емоционалните зодии, а Близнаците - най-големите интелектуалци. Периодът ще се стори шантав на Рибите. Те трябва да са по-наблюдателни и да си правят сметка. Нека помислят за случилото се в миналото, за отношенията в семейството им. Чудесно време да продължат напред и да оставят лошото в миналото. Може да станат по-позитивни, ако си вземат поуки.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipina
преди 4 седмици
0
1
!
Отговори
obojavam romantikata , no trudno az moga taka.po- zatvoren 4ovek sum
Страница 1 от 1