.

Ретрограден Меркурий - какво чака всяка зодия?

Вижте прогноза за периода

Ивета Иванова
Ретрограден Меркурий - какво чака всяка зодия?
Снимка: Pixabay

Меркурий ще бъде ретрограден от 30-и май до 23-и юни. Периодът ще е изпълнен с предизвикателства, напрежение, може да има проблеми в технологиите и транспорта, неразбирателства в комуникацията. Това е период, в който трябва да премислим някои неща и да довършим започнати задачи. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Elite Daily".

 


Овен

 

На преден план излизат клюки, отношения със съседи и роднини. Овните ще се отдадат на размисли, ще се запознаят с някои забавни факти, ще получават много съобщения и вероятно ще започнат да виждат нещо от съвсем различна перспектива. Да занесат автомобила на технически преглед.

 


Телец

 

Винаги са били разумни, що се отнася до финансите. Сега могат да помислят повече за това как харчат парите си и да измислят нови начини за печелене на пари. Редовно да проверяват банковата си сметка и да пазят касовите бележки.

 

Близнаци

 

Меркурий управлява тези зодии и те усещат доста влиянието му. Ще научат нещо ново през периода - за своята идентичност и подхода си към връзките. Може да се чудят какво мислят хората за тях и дали това, което показват от себе си отговаря на истината.

 

Рак

 

Период, в който ще бъде поставен край на някои неща, но и ново начало на други. Това може да е благоприятно за Раците. Особено за тези, които искат да видят завършек, да спрат да се чудят за определена ситуация. Трябва им психическа почивка.

 

Лъв

 

За Лъвовете това винаги е период на равносметка, на спомени, на възобновяване на стари връзки. Кога за последно се чуха със стар приятел? Ако им липсват някои приятели или просто търсят начини да разширят хоризонта си, това е времето да действат. Отношения с определен човек могат да им помогнат да сбъднат мечтите си.

 

Дева

 

Да се залавят с работа! Най-вероятно ще търсят начини да завършат проекти и задачи, които са започнали в миналото. Но ще имат нужда и от заслужена почивка, особено ако губят баланс. Да помислят над маркетинговите си стратегии.

 

Везни

 

Везните ще преразгледат какви неща имат спешно да завършат, но ще обърнат внимание и на по-голямата картина в определени ситуации, а не само на дребни детайли. Ако са предприемачи, могат да промотират по-добре себе си или да довършат стар проект. Възможно е и да запишат някакъв курс или магистратура.

 

Скорпион

 

На фокус ще бъдат промени, трансформации, връзка със сродна душа, пари. Скорпионите ще имат шанса да обсъдят своите нужди във връзката или да върнат дългове. Сега е и чудесно време да се освободят от отношения и енергии, които вече не им помагат и да започнат на чисто.

 

Стрелец

 

При тях фокусът ще е върху компромисите и връзките. Ако са в сериозна връзка, ще имат шанса да обсъдят важни неща с партньора. Може и отново да преговарят с бизнес партньор. Нека проведат искрен разговор с човек, с когото отношенията им са били напрегнати - това ще им помогне.

 


Козирог

 

Работохолици са и по време на Ретроградния Меркурий ще прегледат някои стари неща, ще направят преоценки и ще поработят наново върху нещо готово. Може отговорът да е в промяна на графика или създаване на различен навик. Възможно е да отидат на лекар за профилактични тестове.

 

Водолей

 

Всеки артист има нужда от почивка, за да започне отново да твори. Това е особено важно за Водолеите, които си изкарват хляба чрез творчески професии. Нека се свържат с детето в себе си и се научат да се обичат повече. Може токсично бивше гадже да се върне в живота им - нека нещата приключат веднъж завинаги.

 

Риби

 

Да инвестират в бърза Wi-Fi връзка и да обновят апартамента си. Може просто да пренаредят някои мебели и да подредят, няма по-добро време от сега! Нека не се колебаят и да се обадят на роднина и да говорят за това, което ги притеснява. Или поне да пишат за него.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...