.

3 зодии, които се борят с хейтърите до последно

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които се борят с хейтърите до последно
Снимка: Pexels

Това са зодиите, които никога няма да млъкнат и ще имат последната дума. Те веднага отговарят на негативните коментари, спорят с хейтърите и няма да оставят нещата просто така. Не понасят нечестностите, търсят разплата и могат да ви унищожат. Ето кои са, според "Elite Daily".

 

Овен

 

Огнен знак, много пламенен, решителен, страстен. Овните могат да бъдат доста жестоки, когато са наранени или обидени. И тогава не ги е страх от нищо. Няма да стоят, да мислят и да се чудят, преди да отговорят на негативен коментар или забележка. Не умеят да си мълчат, нито биха си наложили цензура. Импулсивни са, избухливи, казват точно това, което мислят и после ще се справят с последствията. Не се притесняват от споровете и конфликтите, особено когато има нещо нечестно.

 

Водолей

 

Когато Водолеите ви отвърнат, те ще го направят по най-оригиналния начин, за който изобщо не сте подозирали. Обичат да са креативни във всичко. При тях отговорът на обидата или негативните забележки няма да бъде емоционален или продиктуван от чувствата. Ще си служат с логиката и разума и това ще съсипе враговете им. Тези зодии са инати и много решителни, ако не получат реакцията, която желаят, ще се разправят с хейтърите дълго време. Не отстъпват. Няма да се откажат или да потърсят помирение.

 

Лъв

 

Друг огнен знак, който е много силен характер. Лъвовете са уверени, горделиви и няма да позволят някой да нарани егото им и да не си плати за това. Те са лидери и ще се защитят, ще отстояват принципите си. Енергични и мили са, ще направят всичко възможно, за да затворят устата на врага, но няма да са подмолни. Лъвовете ще защитават и свои близки, приятели, както и онеправдани хора, защото мразят несправедливостта. Ако смятат, че някой е критикуван без причина, ще избухнат. Тези зодии поставят критиците и враговете на място.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...