.

Марс в Лъв - какво чака зодиите?

Вижте прогноза за периода

Ивета Иванова
Марс в Лъв - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay

Марс, планетата на агресията и действието, се премести в знака на огнения Лъв на 11-и юни. Тя ще остане там до 29-и юли, което значи, че ни очакват 6 седмици, пълни с приключения, вълнуващ интимен живот и позитивна енергия. Периодът ще е чудесен за огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец, а неподвижните Телец, Скорпион и Водолей ще са доста заети. Ето какво ви очаква, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Любовта е във въздуха за тях през тази пролет и през това лято. Енергията на Марс носи раздвижване и вълнения в романтиката, секса и любовния живот като цяло. Овните ще си изкарват забавно, ще са още по-страстни, ще имат приятни преживявания в спалнята и ще покажат, че доминират в леглото.

 

Телец

 

Ще са все по-заети вкъщи. Това е чудесен момент, ако са решили сега да се местят да живеят на друго място. Ако не, време е да декорират наново дома, да направят някакви промени, да почистят основно. Нека са продуктивни вкъщи.

 

Близнаци

 

Те са приказливи по природа, но Марс в Лъв ги прави още по-общителни и социални. Близнаците няма да си вземат почивка, ще говорят с много хора, ще се забавляват, ще си изкарват чудесно. Чувстват се като най-популярните, създават много връзки и прекарват доста време с компанията.

 

Рак

 

Марс активира финансовата сфера при Раците. Те ще станат по-агресивни, що се касае до парите. От една страна, работят много и така печелят доста пари. От друга страна, ще са по-импулсивни и ще купуват доста неща, без дори да проверят бюджета си. Нека са по-внимателни.

 

Лъв

 

Блестят и сияят! Искат да се потопят във вниманието, което получават, да са отново под светлините на прожекторите. Ще прекарат много време с приятелите си и хората, които им се възхщават, ще заслепят околните. Но има един съвет към Лъвовете - нека си изберат цел и да работят върху нея. Започва нов 2-годишен цикъл за тях и проектите, които започнат сега, ще са от огромно значение за бъдещето.

 

Дева

 

При тях ретроградният Меркурий носи много стари познати в живота им и припомня за стари връзки. Марс в Лъв напомня, че хората от миналото отново оказват влияние в живота им, но не по добър начин. Токсичното бивше гадже или старият приятел, с когото са се скарали, не им пишат, за да се извинят. Те просто търсят интрига.

 

Везни

 

През периода Везните постоянно ще намират нови приятели навсякъде. Това е чудесна възможност да се свържат по-дълбоко с хората около себе си. Може да разширят средата си или да започнат да работят с нови хора от сферата си. Да се наслаждават на това.

 

Скорпион

 

В работата внимателно ще бъдат наблюдавани от всички. Ще завършват проекти и задачи, с които са се заели отдавна и трябва да впечатлят всички с представянето си. Нека сега се потрудят и се справят перфектно, после ги чакат големи и приятни промени в кариерата.

 

Стрелец

 

Стрелците ще се радват на напредък и постижения. Ако са ученици или студенти, ще постигат успехи и ще надминават другите. Ако вече не са, ще намерят начин да разширят хоризонта си, да постигнат нови цели. Пътуванията през периода ще им донесат много радост и приятни моменти.

 

Козирог

 

Може да очакват сексуалният им живот да стане много по-горещ. Козирозите ще са на еротична вълна и в стихията си. Да внимават, ако флиртуват или излизат с някого, защото е гарантирано, че ще развият чувства към него. Може да имат неочаквани разходи и малко драма с финансите.

 

Водолей

 

Марс вдъхва увереност, но може и да предизвика агресия. Това ще важи в пълна сила за любовния живот на тези зодии. Нека Водолеите използват тази огнена енергия, за да изпробват късмета си, да започнат да общуват по важните теми с половинката и да подобрят любовния си живот. Ако има нужда, може да покажат, че няма да правят компромиси с важни за тях неща.

 

Риби

 

Да се огледат наоколо, около тях всичко е в хаос. Марс в Лъв иска Рибите да направят себе си приоритет, да подредят живота си, да живеят по-здравословно и да станат по-продуктивни. Да почистят, да си направят режим и да се фокусират върху психическото си здраве.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...