.

3 зодии, които ще имат щастливо лято

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които ще имат щастливо лято
Снимка: Pixabay

Лятото вече е тук официално. Сезонът се свързва с много приятни емоции - морски почивки, ваканция на планина или на село, повече срещи с приятелите навън, хубаво време, топли летни нощи с любимите хора в парка, коктейли, сладолед, усмивки, вълни. Ето и за кои зодии този сезон наистина ще е вълшебен, според "StyleCaster".

 


Лъв

 

Това лято определено е тяхното! Да започнат да правят планове за него възможно най-бързо. На 27-и юни планетата на любовта Венера влиза в техния знак и ще ги зареди с много страст. Лъвовете ще станат още по-смели, ще показват и изразяват любовта си, ще имат вълнуващ сексуален живот и ще са ентусиазирани. В сезона на Лъва (22 юли - 21 август) те ще са в свои води и много ще им върви. Меркурий ще е в Лъв от 27 юли до 10 август и тогава тези зодии без проблем ще казват какво мислят и ще излязат от черупката си още повече.

 

Водолей

 

Ще се чувстват като благословени през това лято. Те са противоположният знак на Лъвовете, но планетите в Лъв ще им донесат много късмет, защото така Водолеите най-накрая ще успеят да открият баланса и да се почувстват по-добре. Дивата, страстна и екстровертна природа на Лъва се съчетава прекрасно с някои качества на Водолеите - силна воля, безгрижие и дори с това, че са малко по-интровертни. Водолеите ще намерят начин да са себе си, но и да са по-отворени към света, да се борят за своето. Ще излизат много, ще са палави, по-социални и така ще им се случват интересни неща.

 

Козирог

 

Невероятно вълнуващо и красиво лято за тях. През сезона те ще усетят повече топлина и нежност и това ще ги накара да омекнат - по принцип, Козирозите са по-хладни, строги и дистанцирани. Меркурий ще е в Рак от 11 юли до 26 юли и точно в този период тези зодии ще станат по-мили и нежни. Венера ще бъде в знака на Дева от 21 юли до 15 август, което пък ще позволи на Козирозите да се изразяват по-ясно, да говорят за желанията си - материални, сексуални и романтични. Чака ги много щастие през лятото.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...