.

Сезонът на Раците - какво чака всяка зодия?

Вижте прогноза за периода

Ивета Иванова
Сезонът на Раците - какво чака всяка зодия?
Снимка: Pixabay

Сезонът на Раците настъпи на 22-и юни и продължава до 22-и юли. Периодът ще ни направи малко по-емоционални, по-интровертни, но и ще искаме да релаксираме повече. Водните знаци Рак, Скорпион и Риби ще имат най-много късмет през сезона, а кардиналните знаци Овен, Везни и Козирог ще се сблъскат с проблеми. Ето какво ви чака през периода, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Ще започнат да прекарват много време вкъщи. Овните винаги са устремени напред, стартират нови проекти и хобита, искат животът им да е доста вълнуващ и свеж. Но сега са изморени. Нека си отделят време за почивка, релаксация, медитация и да разпуснат. Да не се фокусират над бъдещето, а да помислят за нещата, които са им се случили досега.

 

Телец

 

Енергията на Раците и Телците е подобна, затова тези зодии ще имат приятен период. Ще бъдат по-отворени към хората около себе си. Може да си говорят за общи неща, за клюки, а може и да водят дълбоки разговори - но няма значение - по какъвто и да е начин, ще се свързват по-лесно с околните и ще общуват повече.

 

Близнаци

 

Звездите ги окуражават сега да направят нещо, което никога не са - да бъдат по-малко повърхностни и вятърничави и по-емоционални, сантиментални и сериозни. Да се замислят кои неща и хора в живота им са наистина ценни. Да живеят за мига е забавно и е хубаво, че искат нови неща и разнообразие. Но трябва да се замислят и какво/кого ценят и да работят върху това, независимо дали е връзка, професия, хоби и т.н.

 

Рак

 

Първите дни от сезона може да не им се струват толкова хубави - това е заради действието на Ретроградния Меркурий. Но до няколко дни всичко се оправя и те ще са звездите. Да помислят какво искат от живота, какви искат да бъдат. Започва нов жизнен цикъл за тях - това може да е нова работа, нов проект, нова връзка. Нещо, което ще е много значимо за Раците.

 

Лъв

 

Сезонът на Раците е емоционална въртележка за Лъвовете. Влиянието на водните знаци им разваля удоволствието. В живота им отново се появяват стари незавършени проекти, както и хора, с които не са си уредили сметките или с които имат недовършена работа. Да се справят с миналото, за да могат да започнат начисто.

 

Дева

 

В сезона на Раците Девите стават много социални. Това е най-хубавият период за тях, в които да създадат нови връзки и да излизат повече. Те доста подбират нещата и хората около себе си, затова нямат голяма компания. Но през този период ще имат вълнуващи преживявания и ще създават значими връзки с нови хора. Ще си изкарат страхотно и забавно с приятелите и ще намерят нови близки приятели.

 

Везни

 

На хората им харесва колко сговорчиви, услужливи и приспособими са Везните. Лошото е, че така много хора могат да се възползват от тези зодии и дори да ги мачкат, включително в работата. Много пъти колеги си приписват техни заслуги или нарочно отхвърлят техни страхотни идеи. През периода Везните се учат да казват "не" на това и да не отстъпват. Инвестират много в работата си и най-накрая получават признания и похвали за това.

 

Скорпион

 

Да напуснат зоната си на комфорт е трудно, но за да станат завършени личности и да се развиват, трябва да направят това. През сезона на Раците те ще разширят хоризонта си. Дори няма да се чувстват принудени да напуснат зоната си на комфорт, а просто този транзит ще е желан от тях и приятен. Може да пътуват повече, да се запишат на нов курс, да намерят ново хоби или да станат близки с човек, които има много различен път в живота от техния. Това е период на промени и виждане на различни перспективи, Скорпионите ще пораснат.

 

Стрелец

 

Сега ще си припомнят колко е важно доверието. Да помислят за кои хора знаят, че винаги ще бъдат до тях и да поработят върху връзките си с тези хора. Ако нямат близки хора, на които да разчитат, сега е времето да потърсят такива значими връзки. Напрегнат период за Стрелците, но имат много възможности за създаване на партньорства, просто трябва да са отдадени.

 

Козирог

 

Ако са готови за лятна любов - чудесно, тъй като сезонът на Раците осветява връзките им и романтичния им живот. Няма значение дали са обвързани и са с половинката, или пък са с най-добрия си приятел - Козирозите ще си изкарват страхотно. Ще са по-отворени към околните, по-лесно ще постигат съгласие и ще искат да създават повече връзки. Ще им бъде по-лесно да намерят нови приятели или половинка.

 

Водолей

 

Животът им става малко по-неподреден. Нямат режим на спане, доста хора ги търсят и имат безброй непроверени нотификации и домът им е разхвърлян. Да се залавят за работа и да реорганизират живота си. Нека си направят списък с нещата, които трябва да свършат. През сезона може да си създадат нови, по-продуктивни и здравословни навици и хобита.

 

Риби

 

Любовта е във въздуха за Рибите. На фокус през сезона на Раците за тях ще са романтиката, секса и забавлението. По-лесно ще флиртуват и ще намират нови тръпки. Във връзката им ще има повече романтика, ще се чувстват специални и късметлии в любовта. Трябва да знаят, че Раците са много емоционални знаци, но Рибите са още по-емоционални. Така че, ако Рибите търсят само флирт и забежка - да внимават, почти сигурно е, че ще развият чувства.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...