.

Ягодова луна на Еньовден - магична за 3 зодии

Вижте кои са щастливците

Ивета Иванова
Ягодова луна на Еньовден - магична за 3 зодии
Снимка: Pixabay

На 24-и юни ни очаква пълнолуние в знаа на Козирог. Събитието се нарича още Ягодова луна - кръстена на алгонкинските племена на индианците, тъй като това пълнолуние е бил техният знак за събиране на горски ягоди. Ягодовата луна ще е на мистичния празник Еньовден, което прави събитието още по-магично. Пълнолунието винаги е зарадено с много енергия и тогава има много откровения. Ето на кои зодии то ще донесе късмет, според "Elite Daily".

 


Телец

 

Ще започнат да виждат нещата в нова, брилянтна светлина. Светът се отваря към тях. Пълнолунието окуражава Телците да скъсат с рутината и да видят нещата от друга перспектива. Има още толкова много неща, които трябва да преживеят и може да научат още много. Да изоставят ината си, да скъсат с някои свои виждания, на които винаги са държали и да осъзнаят, че не са виждали ясно всичко до момента. Може да са подценявали някои добри възможности. Нека обръщат внимание на всичко, което се случва тук и сега, чака ги голямо приключение.

 

Дева

 

Ще осъзнаят кое ги прави щастливи. За тях е лесно да губят време, анализирайки всичко, тъй като подбират много внимателно хората около себе си. Но по време на пълнолунието ще могат да се освободят от тези натоварващи мисли и просто да се наслаждават на живота. Ще се забавляват много, ще открият детето в себе си и ще си спомнят кое ги прави най-щастливи. Ще творят, ще дадат воля на фантазиите, ще експериментират и ще изразят себе си.

 

Козирог

 

Козирозите ще осъзнаят кои са всъщност. Те работят много и здраво, бързо стават добри и постигат успехи. В последно време много неща при тях се объркаха, но пък успяха и да постигнат много. В този процес те осъзнаха къде се крие силата им и вече виждат себе си по различен начин. Пълнолунието ще им разкрие още тайни и те ще осъзнаят в какъв човек се превръщат. Най-накрая ще признаят пред себе си, че са се променили и светът също ще види тези промени. Нека използват времето, което им е нужно, но да не крият себе си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
1
1
!
Отговори
dali e viarno? vremeto 6te pokaje.
Страница 1 от 1