.

Ретрограден Нептун - какво чака зодиите?

Вижте прогноза за периода

Ивета Иванова
Ретрограден Нептун - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay

Нептун ще бъде ретрограден в Риби от 25-и юни до 1-и декември. Това означава, че сега е времето да махнем розовите очила и да погледнем реално над нещата. Нептун е планетата на фантазиите, мечтите и вдъхновението и е в емоционалния знак на Риби, което значи и че сега е идеалното време да сме по-артистични. Ето какво очаква всяка зодия, според "Elite Daily".

 

Овен

 

Ще осъзнаят, че въображението им всъщност няма никаква връзка с реалността и понякога са прекалено мечтателни. Да позволят на Ретроградния Нептун да им покаже как да изградят отново подсъзнанието и фантазиите си, за да стане животът им по-лесен.

 

Телец

 

През периода може да осъцнаят, че някои от организациите, каузите и социалните клики, с които се свързват, всъщност не отразяват истинските им ценности. Нека прекарват повече време с хора, които вадят най-доброто от тях.

 

Близнаци

 

Близнаците ще забележат, че повече мечтаят и си фантазират за целите си, а реално не полагат толкова усилия, за да постигнат успеха, който искат. Да спрат да позволяват на негативните мисли да застават на пътя им и да пречат на работната им етика.

 

Рак

 

Вярвали са на някои странни идеи и концепции. Сега ще разгледат нещата от по-близо и по-добре. Ще анализират вярванията и вижданията си, и може да видят, че са били заблудени относно някои неща.

 

Лъв

 

Време е за трансформации. Истината ще започне да излиза наяве, особено що се отнася до финансовите въпроси или емоционалните връзки. Нека това помогне на Лъвовете да се отърват от връзки и отношения, в които са били заблуждавани.

 

Дева

 

Когато вложиш енергията си в някого, нормално е да се концентрираш над хубавите неща. Но с Ретроградния Нептун, Девите ще започнат да виждат проблемите във връзките, в които са имали вяра. Нека видят истината, така ще могат да работят върху тях и да ги подобрят.

 

Везни

 

Ще осъзнаят кое точно ги разконцентрира. Везните ще видят, че често отлагат неща и това ги кара да излизат от релси. Ще се изправят лице в лице с това, което им пречи да останат фокусирани в работата.

 

Скорпион

 

Ретроградният Нептун ще разкрие на Скорпионите някои погрешни схващания относно способността им да изпитват радост. Нека позволят на този транзит да им покаже по-продуктивните начини да извадят на показ артиста в тях и да създават нещо красиво.

 

Стрелец

 

Всеки си има своя багаж. Събитието ще им даде кураж да се изправят лице в лице с истината относно своя емоционален багаж. Може да започнат да виждат роднините си в различна светлина и да осъзнаят от какво се нуждаят, за да се чувстват комфортно.

 

Козирог

 

Те ще забележат по-добре по какви начини и методи изразяват своите мисли. Дали наистина казват това, което искат да кажат? Трябва да комуникират по начин, по който да успеят да казват истината.

 

Водолей

 

Водолеите ще осъзнаят, че използват парите като начин да се справят с личните и междуличностните проблеми. Транзитът ще им помогне да развият по-практичен и благоразумен подход, що се отнася до харченето.

 

Риби

 

По време на Ретроградният Нептун Рибите ще започнат да виждат по-ясно всеки аспект от живота си. Нека осъзнаят кои илюзии замъгляват преценката им относно това кои са и какво е тяхното място.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
0
1
!
Отговори
dali ? vremeto 6te pokaje.
Страница 1 от 1