.

3 зодии, които са шопинг маниаци

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които са шопинг маниаци
Снимка: Pexels

Тези зодии са истински шопинг маниаци. Пазаруването е тяхната терапия, много обичат да обикалят по различни магазини и да се глезят с луксозни стоки. Харчат доста и пазарът е любимото им хоби. Вижте кои са, според "Pink Villa".

 


Лъв

 

Най-големите шопинг маниаци сред зодиите. Те не само пазаруват за себе си, а много често купуват неща и за свои близки - роднини, приятели, половинка и обичат да правят подаръци. Лъвовете са царете на зодиака и обичат да пазаруват и за себе си. Глезят се с луксозни и скъпи вещи и искат да изпъкват. Много щедри зодии, които се раздават и за близките и постоянно ги радват.

 


Телец

 

Телците са естети. Те имат много изискан вкус, обожават стилните и луксозни неща. Искат най-доброто от всичко, за тях качеството значи много повече от количеството. Когато излязат на пазар, купуват само най-скъпите неща, стоките с най-висок рейтинг и най-изисканите продукти. Четат препоръки за нещата, които планират да купят. Харчат доста и за храна.

 

Овен

 

Понякога са твърде заети за голямо пазаруване, но когато решат, че ще излязат на пазар, купуват страшно много неща, понякога дори такива, от които не се нуждаят. Те обичат излишъка, скъпите неща, с които да се хвалят и могат да са леко драматични. Може да изхарчат цялата си заплата на един пазар, като така се сдобият с много луксозни неща. Не обичат да се пазарят, вземат каквото им харесва.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...