.

4 зодии, които не могат да живеят без музика

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които не могат да живеят без музика
Снимка: Pexels

Тези зодии просто са обсебени от музиката. Те са музикални маниаци, постоянно слушат любими песни от телефона си или лаптопа вкъщи, не могат да изкарат и ден без музика. Интересуват се много от групи, певци, певици, знаят всичко за новите албуми на своите любимци. Ето кои са те, според "Your Tango".

 


Риби

 

 Най-креатините зодии, които винаги изразяват емоциите си и им дават воля. Музиката им помага за това. Нуждаят се от творчество и изкуство, за да са щастливи, за да са себе си, затова не могат без музика. Ценят я много. Ако самите те не са музиканти (тъй като по принцип имат такъв талант), задължително оценяват музиката и тя е важна част от живота им. Интерпретират текстовете, чувстват всичко, чувстват се живи, когато слушат нова музика.

 

Телец

 

Много земни и отговорни знаци, които обаче често се нуждаят от бягство. Музиката им помага да избягат от реалността и затова се обръщат към нея. Те са много чувствени зодии и им харесва как музиката ги кара да се чувстват, как изразяват емоциите си чрез нея, как тя им помага да кажат всичко, което не успяват, как ги настройва на романтична вълна. Те са страстни и тя ги докосва, наистина значи много за тях. Обожават концертите.

 

Везни

 

Естети по природа, обичат изкуството и са чувствителни. Везните искат да си изкарват добре, да вземат най-доброто от живота. Музиката им помага да се отпуснат, да се забавляват повече, да правят страхотни партита и ги държи в добро настроение. Те обожават да танцуват под любими звуци, това ги кара да разпуснат и да са щастливи, да изразят себе си. Дори да изразходят негативната енергия. Песните ги карат да се чувстват свободни.

 

Водолей

 

Тези зодии са иновативни и обичат да анализират. Харесва им как музиката отразява пулса на всяка различна епоха, да проследяват как се развива тя през времето, кое остава същото, кое се променя. За тях това е магия. Обожават да водят разговори на музикални теми, тъй като така показват интелекта си, формират мнение, научават интересни неща. Обичат да са на концерти с много хора и да разгадават послания.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...