.

Пълнолунието във Водолей повлиява силно на 4 зодии

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Пълнолунието във Водолей повлиява силно на 4 зодии
Снимка: Pixabay

През нощта на 23-и юли срещу 24-и юли ни чака пълнолуние във Водолей. Водолеите са познати като иновативни, визионери и мечтатели, така че събитието ще ни окуражи да сме хуманитарно настроени и да се борим за бъдещето, което искаме. Ето на кои зодии пълнолунието ще повлияе най-много, според "Elite Daily".

 


Телец

 

Те ще се погрижат за кариерата и имиджа си. Събитието ги окуражава да поемат власт над живота си, да помислят отново за целите си, за това накъде са се насочили, да поемат контрол над репутацията си. И да вложат енергията си в това да бъдат страхотни професионалисти, каквито са. Може да ги чака огромна промяна в професионалния живот, но от тях зависи да направят следващата крачка към успеха. Да не жертват мечтите си, а да работят за тях.

 

Лъв

 

Най-сетне проумяват и приемат на какво място и ниво е романтичната им връзка. Ще се гледат по-внимателно в нея и в начина, по който функционират те самите, докато са във връзка. Може да помислят отново над това какви искат да бъдат като партньори и каква точно половинка искат. Нека отделят време, за да анализират кое от връзката им носи ползи и радост и кое ги спира и дърпа назад.

 


Скорпион

 

Имат възможност да създадат дома, за който копнеят и който заслужават. Пълнолунието ги окуражава да се вгледат по-внимателно в личния си живот. Да обърнат повече внимание на това как се грижат за себе си и за хората, които обичат. Нека се отдадат на това, което им приляга - да защитават другите, но да защитават и себе си. Събитието ги кара да бъдат по-добри и грижовни към самите себе си.

 

Водолей

 

Ще научат много нови неща за себе си и затова кои са всъщност. Пълнолунието е в техния знак и всичко се върти около тях. Ще им разкрие кои са били, кои са сега и в какви се превръщат. Но трябва да се изправят лице в лице с истината, за да приемат себе си. Събитието може да им донесе много и големи промени. Да се подготвят за вълнуващи неща.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
0
1
!
Отговори
ne komentiram , men me niama
Страница 1 от 1