.

Приказен АВГУСТ за 3 зодии!

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Приказен АВГУСТ за 3 зодии!
Снимка: Pixabay

Дойде месец август, лятото е в разгара си, страстите се нагорещяват и ни чакат още много вълнуващи дни на плажа, край басейна, в планината, както и луди летни нощи. Последният горещ месец носи много щастие и красиви емоции за някои от зодиите. Ето кои са те, според "Elite Daily".

 


Овен

 

Влюбват се и дават воля на своята креативност. Енергията, от която са обградени, е позитивна, чиста и страстна. През периода космосът ги окуражава да отприщят креативните си инстинкти. Светът е тяхната площадка за игра и Овните ще намерят детето в себе си. Ще искат да се забавляват и да създават страхотни спомени. Нека отново повярват в магията, през месеца тя ще ги владее.

 

Лъв

 

Те са звездите през месеца и го знаят. Време е да заблестят. Лъвовете обичат да са на сцена, да показват талантите си, да получават аплодисменти, където ѝ да отидат. Нека през август продължат да бъдат себе си, защото са невероятни. Когато влязат в определено помещение, всеки ще ги забелязва. Тяхната естествена увереност ще ги изкара на върха, ако решат да постигнат нещо. Ще се чувстват страхотно в кожата си.

 

Дева

 

Ще се чувстват по-атрактивни и желани от всякога. Eнергията около тях е много силна. Венера и Марс са в техния знак през месеца и техните невероятни вибрации завладяват Девите. Тези зодии може да решат да се поглезят с нещо луксозно или да си подарят нещо, тъй като получават много внимание през месеца. Ще са много мотивирани и ще се почувстват вдъхновени. Ще бъдат окуражени да следват мечтите си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...