.

Вълшебен СЕПТЕМВРИ за 3 зодии!

Ето кои са те

Ивета Иванова
Вълшебен СЕПТЕМВРИ за 3 зодии!
Снимка: Pixabay

Септември вече е тук и есента е на прага ни. Очакват ни един вълнуващ завършек на наситеното с емоции и събития лято, както и нови и красиви преживявания, които носи есента. Септември ще е пълен с любов, магия, красота, емоции и щастие за няколко зодии. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

 


Дева

 

Готови са за това, което ще им донесе бъдещето, смели и директни са, без да се притесняват да кажат това, което мислят. Ще опитват много нови неща през този месец. Стават по-уверени и смели, искат да работят върху себе си. Чакат ги нови приключения и трябва да се възползват от всички възможности, без да са толкова критични. Може да са леко объркани преди Меркурий да стане ретрограден на 27-и септември, но това само ще им помогне в търсенето на себе си. Ще осъзнаят кои са, в какви се превръщат, къде отиват.

 

Везни

 

Чувстват се живи, заредени с енергия, мотивирани да успеят. Има толкова много неща, които да очакват с нетърпение през този септември. Венера е в техния знак до 10 септември и им носи много любов, красота, наслада. Марс влиза във Везни на 14-и септември и тогава тези зодии стават по-страстни, уверени и силни. Окуражени са да се състезават и да преследват целите си. Техният сезон започва на 22-и септември и тогава Везните вече ще се чувстват перфектно в кожата си. И те ще са объркани покрай ретроградния Меркурий, но да не се плашат, а да се наслаждават на хаоса.

 

Скорпион

 

Техният сезон още не е дошъл, но определено Скорпионите се чувстват в свои води през месеца. На 10-и септември Венера влиза в техния знак и прави живота им магичен. Това ще ги накара да се почувстват по-красиви, да блестят и правят впечатление, да събират погледите и да грабват вниманието. Много често ще забелязват, че хората навсякъде ги заглеждат. Тези зодии по-често ще бъдат канени на среща през периода. Приятелите ще ги ценят и ще се радват на присъствието им. Най-важно е, че Скорпионите ще приемат себе си и ще се чувстват прекрасно в кожата си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 4 месеца
0
1
!
Отговори
otdavna sum samo s goliam liubim bliznak . zaa men toi e vul6eben ot mnogo godini nasm
Страница 1 от 1