.

Магична есен за 3 зодии!

Вижте кои са щастливците

Ивета Иванова
Магична есен за 3 зодии!
Снимка: Pixabay

Един от най-красивите и мистични сезони вече официално е тук - есента. Дните стават по-къси и хладни, но природата е много красива и златистите листа навън ни карат да се чувстваме като в приказка. Време е за повече уют, топлина, но и за вълнения с приятели и романтика. Ето кои зодии ще усетят магията на есента, според "Yahoo!Life".

 


Стрелец

 

Есента ще им се струва много лека и приятна. Чакат ги много сладки и мили моменти. Венера ще е в техния знак от 7-и октомври до 4-и ноември. Така планетата на любовта, парите и красотата ще им донесе късмет - много романтични изненади и финансова стабилност. Меркурий е в Стрелец от 24-и ноември до 12-и декември, което помага на тези зодии да изразяват мнението си ясно и спокойно. Марс в техния знак през декември ще ги накара да бъдат по-страстни, а след това идва техният сезон, когато те ще са в свои води и ще се наслаждават на контрола, който имат.

 

Близнаци

 

Красива есен чака и Близнаците. Венера в Стрелец от 7-и октомври до 4-и ноември ще им повлияе силно. Тези зодии често са дистанцирани и вятърничави, но тогава ще станат по-страстни и ще се отдадат на горещите емоции и любовта. Меркурий в Стрелец от 24-и ноември до 12-и декември ще им помогне да защитават себе си, принципите и вижданията си. В края на есента, на 13-и декември, Марс влиза в Стрелец, което ще накара Близнаците да се чувстват по-силни, могъщи и на добро ниво. Енергията на есента ги мотивира и те трябва да използват това. Нека обичат себе си и да действат.

 

Скорпион

 

Мистичните и загадъчни Скорпиони просто притежават есента! По природа този сезон ги привлича, тъй като са дълбоко свързани с окултното и тайнственото (особено, що се отнася до тях самите). Наслаждават се на Хелоуин и красивата природа през есента. Техният сезон е от 23-и октомври до 22-и ноември, което е именно разгара на есента. Тогава те са в свои води и имат много късмет. Марс ще е в Скорпион от 30-и октомври до 12-и декември, а Меркурий ще е в техния знак от 5-и ноември до 23-и ноември. Тогава ще усетят колко силни и могъщи са. Слънцето, Марс и Меркурий се обединяват и им помагат да развиват интуицията си и да разгадават света около себе си, да сбъдват желанията си. Да си пожелаят това, което силно искат и да се наслаждават на сезона.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...