.

5 зодии, които са бунтари като тийнейджъри

Ето кои са те

Ивета Иванова
5 зодии, които са бунтари като тийнейджъри
Снимка: Pixabay

Повечето тийнейджъри се бунтуват, нарушават правилата, емоционални са и правят бели. Но има някои, които са по-непослушни от други, истински бунтари, за които няма граници. Вижте кои са те, според "Times of India".

 


Овен

 

Овните са познати като големи приключенци. Те са активни, постоянно са в движение, действат, много импулсивни са. Искат да имат последната дума за всичко. Не им харесва някой да ги притиска да правят нещо, да им дава акъл и да им казва да правят неща, които не харесват. Тогава те се бунтуват и не спазват правила, не слушат родителите си. Искат да бъдат чути и сами да взимат решенията си.

 

Телец

 

Телците изглеждат сдържани, а и са стабилни и сериозни. Но и са много големи инати, държат на своето. Знаят как да защитават принципите и вижданията си, да получат това, което искат. Не отстъпват и се борят за своето - държат се като най-големите бунтари и не приемат нищо по-малко от това, което искат. Добри са в битките и споровете, доказват гледната си точка по много ефективен начин.

 

Лъв

 

Тийнейджърите Лъвове търсят внимание навсякъде. Те са изключително чаровни и понякога могат да са нарцистични, горделиви, но определено не са хора, които се предават. Независимо колко е трудно, те са много упорти и се борят докрай за своето. Винаги ще получат това, което искат; не познават граници. Лидери са и искат да имат последната дума за всичко.

 

Дева

 

Тези зодии са много земни и уравновесени още от тийн годините. Те казват истината, когато трябва и не се страхуват да защитят позицията си, дори когато са малки. Почти винаги са прави, защото са много интелигентни и са огромни перфекционисти. Служат си с факти и логика. Не обичат загубите и постигат целите си. Когато искат нещо, борят се за него, дори да е много трудно.

 

Стрелец

 

Вярват, че трябва да правят това, което обичат. Не признават правила и нищо не може да ги спре. От малки сами взимат решенията си и правят големи избори в живота си. Тийнейджърите от тази зодия най-често се бунтуват срещу родителите си, особено когато нещо им бъде забранено. Не познават граници и когато искат нещо - правят го. Големи приключенци са и обичат да се забавляват.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...