.

Пълнолуние в Риби - какво чака зодиите?

Вижте прогнозата

Ивета Иванова
Пълнолуние в Риби - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay

На 21-и септември през нощта ни очаква пълнолуние в Риби. Енергията от събитието ще се усеща поне няколко дни и това ще донесе доста промени и емоции за зодиите. Какво ви очаква в следващите дни? Ето прогнозата на "Elite Daily".

 


Овен

 

Някои от най-дълбоките им чувства и емоции ще бъдат разкрити по време на пълнолунието. На фокус ще са подсъзнателното и психиката, и това ще провокира някои ярки сънища за Овните. Така ще осъзнаят какво потискат в себе си и какво изпитват. Ще осъзнаят кое са готови да оставят в миналото.

 

Телец

 

Пълнолунието им разкрива какви са истинските им отношения с приятелите и с общността, в която се намират. Може да осъзнаят, че са надраснали някои групички и компании. И да имат желание да намерят хора, които наистина ги ценят. Може да създадат екип с хора, които мислят като тях и да вложат енергията си в нещо, за което ги е грижа.

 

Близнаци

 

Чака ги голямо развитие в кариерата. Може да се появят доста предизвикателства, но и много големи възможности. Време е да поемат контрол над кариерата си и да поемат по пътя, който искат. Нека премахнат целите и желанията, които ги разсейват и да се фокусират над това, което ги мотивира да работят здраво.

 

Рак

 

Събитието ги окуражава да намерят нови приключения. Сега Раците ще са готови да станат по-отворени към света и да са по-спонтанни. Има още толкова неща, които трябва да опитат и преживеят. Ще научат много, като пробват нови неща. Да имат повече вяра.

 

Лъв

 

Може събитието да подейства трансформиращо на Лъвовете. На фокус ще бъде интимността и тези зодии ще бъдат окуражени да отворят сърцето си за някого, но и да поставят граници във връзките. Ще бъдат мотивирани да изчистят дълговете си и да спрат да харчат толкова. Готови са да пуснат това, което не им трябва.

 

Дева

 

Ще осъзнаят в какво положение и на какво място се намират връзките им. Стигат до повратни точки, което кара Девите и партньорът им да работят над връзката си по мъдър начин. Ще осъзнаят какъв партньор са самите те, а необвързаните - как да привлекат към себе си връзката, за която мечтаят и която заслужават.

 

Везни

 

Пълнолунието ги окуражава да помислят отново върху рутината и нещата, които правят всеки ден. Ще осъзнаят, че трябва да използват времето си по най-добрия начин и да не го губят. Така ще вършат повече работа. Може да си създадат по-здравословни навици. Ще помъдреят и ще се грижат за себе си.

 

Скорпион

 

Страстната им страна излиза на показ и Скорпионите ще осъзнават какви са желанията и копнежите им. Повече да научат за нещо много романтично и така да осъзнаят къде всъщност е сърцето им. Ще бъдат доста креативни и ще изразяват себе си по нови и вълнуващи начини. Пълнолунието им напомня да се радват на живота.

 

Стрелец

 

Фокусът ще бъде върху личния им живот и Стрелците ще помислят върху много неща. И при тях може да има повратни точки, що се касае до живота вкъщи. Може да направят дома си по-уютно място. Или пък да има промени във връзките с роднини или хора, които обичат. Така ще си припомнят кое е най-важно за тях.

 

Козирог

 

Пълнолунието ги окуражава да се вслушат в себе си и да си припомнят, че има още много неща, които трябва да кажат на света. В следващите дни ги очакват много стимулиращи разговори - такива, които може да променят гледната им точка или да създадат брилянтни идеи.

 

Водолей

 

Усещат земята под краката си по време на събитието. Тоест - разбират кой ги подкрепя, кое ги пази да бъдат уравновесени и земни. Припомнят си какво богатство имат около себе си. Може да има някои финансови промени и Водолеите да си поставят нови финансови цели.

 

Риби

 

Пълнолунието може да предизвика много разкрития за всяка сфера от живота им. Но най-важното - сега е времето, в което да опознаят себе си. Нека научат кои са, как да ценят себе си и да се отдадат на желанието да станат по-добри личности. Отново ще започнат да приемат себе си и ще станат по-уверени.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...