.

Сезонът на Везните - какво чака всяка зодия?

Вижте прогноза за периода

Ивета Иванова
Сезонът на Везните - какво чака всяка зодия?
Снимка: Pixabay

Сезонът на Везните е тук! Той стартира на 23-и септември и продължава до 22-4 октомври. Периодът е спокоен и ще ни донесе нужните баланс и хармония. Ще имаме нужда както от време вкъщи, така и от приключения и вълнения. Ето какво ни чака, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Противоположностите се привличат! Сезонът на Везните им помага да намерят баланса между собственото си мислене и опита, който имат от връзките. Ще работят върху приемането на себе си, докато изпълняват желанията си. Да намерят стратегии за комуникация, която хармонизира това, което те искат и нуждите на близките, партньора.

 

Телец

 

Сезонът на Везните ще им помогне да видят връзката между навиците, които искат да си създадат за себе си, за да се развиват, и хората, които искат да им помогнат да успеят. В момента няма такова нещо като "самопомощ", не трябва да вършат всичката работа сами. Нека другите им помогнат да станат човека, който искат да са.

 

Близнаци

 

Могат да споделят историята, която е на сърцето им. Сезонът на Везните им помага да станат по-креативни, да ценят себе си и да намерят куража да се разкрият. Ще са подканени да говорят за надеждите, страховете, копнежите и чувствата си. Някои хора наистина ще имат нужда да чуят това. Близнаците ще са уязвими, но куражът и смелостта им ще бъдат възнаградени.

 

Рак

 

Домът е усещане, а не място. Сезонът на Везните ги учи как да намерят мястото и хората, на които принадлежат, докато поддържат баланса между тези връзки и своята автономия. Да запомнят, че не може да се грижат за всеки. Отговорни са само и единствено за себе си. Нека са състрадателни, но и да поставят граници.

 

Лъв

 

Ще разберат, че не е толкова важно какво точно казват, а как го казват. Формата на комуникация ще е от значение, а не само съдържанието на казаното. Ще преговарят повече с другите, ще общуват. Учениците и студентите ще са много любопитни. Хрумват им нови идеи, виждат нещата по нов начин, правят стратегии.

 

Дева

 

След техния сезон, търсят начин отново да станат по-земни и да се фокусират над ценностите и намеренията си. Мислят доста за финансите си. Нека не се критикуват, а да си кажат, че те са си достатъчни и това, което правят е достатъчно, за да живеят хубаво. Така ще постигнат още много.

 

Везни

 

Ще научат много през периода. Техният сезон им показва, че трябва да се застъпят за това, което искат, да защитят своето. Те също ще намерят баланса между своята автономия и връзките си с другите. Ще покажат на околните колк ценни са - какви социални умения имат и колко са интелигентни. Желанията им ще се сбъдват.

 

Скорпион

 

Време е за почивка. Преди техният сезон да дойде, Скорпионите имат нужда да си почиват, да релаксират, да презаредят батериите и да обновят някои неща. Нека си позволят за остават сами за малко, да се отдадат на релаксация и да размишляват. Така отново ще чуят мислите си. Вътршеният им глас ще ги отведе към това, за което мечтаят и от което се нуждаят.

 

Стрелец

 

Сезонът на Везните ги кара по-разпалено да се заемат с някои социални каузи. Стрелците ще разширят кръга си, ще търсят колаборации с различни хора, околните ще им помагат да организират някои неща. Това е и време, в което отново да се свържат със старите приятели, които им липсват. Социалният им живот е в подем.

 

Козирог

 

Компетентни са и всеки ще види това. През сезона на Везните трябва да обърнат внимание на връзките и контактите си. Работната им етика е много важна и връзките с колегите също. Да помнят, че компетентността и добрите отношения с колегите са ключът към успешна кариера.

 

Водолей

 

Момент за пробив за Водолеите! Сезонът на Везните им носи мъдрост и те лесно ще видят точно какво са преживели досега - което ще им помогне да си вземат определени поуки. Хрумват им страхотни идеи за неща, които са проучвали в последните 6 месеца. И то за сферите в живота, които се нуждаят от обновление.

 

Риби

 

Всичко ще се свежда до интимността. Сезонът на Везните ги подканва да споделят повече и да разкриват неща за вътрешния си свят с тези, на които вярват, за да се сближат още повече с тях. Това е сложна задача, но ще си заслужава. Околните искат да ги разберат.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...