.

Ретрограден Меркурий - какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода

Ивета Иванова
Ретрограден Меркурий - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay

Ретроградният Меркурий отново е тук! Планетата на комуникацията, пътуванията, мисленето и ученето ще е в обратен ход от 27-и септември до 18-и октомври. Периодът е пълен с предизвикателства, затруднения, проблеми с техниката и трябва да сме много внимателни. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 

Овен

 

Време е да помислите отново над случилото се в последно време и да видите какво е било поведението ви във връзките с близките хора. Дали наистина сте толкова невинни, колкото си мислите или трябва внимателно да анализирате държанието си? Важно е да не ви стане навик да правите себе си приоритет, като така жертвате другите. Общувайте повече и помислете за своето поведение.

 


Телец

 

Време е да станете по-прецизни, да следите дали всичко е точно и се развива добре. Да се уверите, че имате добри маниери и сте внимателни - така ще постигате успехи и победи. Хората ще гледат на вас като на лидер, на човек, който e почтен. Грешките са нормални, всички сме хора, но сега трябва да ги избягвате и да сте още по-внимателни.

 

Близнаци

 

Съжалявате ли за нещо от миналото, свързано с образованието ви? Сега може да усетите, че ви се е искало да учите нещо друго или да продължите образованието си, да сте постигнали повече. Помнете, че небето е граница и все още може да се заемете с това, което желаете. Ако мечтаете за нови върхове, започнете да ги покорявате.

 

Рак

 

За вас ретроградният Меркурий е времето, в което да се потопите в мисли в дома и да анализирате някои ситуации. Спомнете си за неща от детството, запишете спомените си, вникнете дори в дребни детайли от ранното детство. Може да помислите и за старите си романтични връзки и да видите дали поведението на бившите не се повтаря. Така ще видите какво сте научили за любовта.

 

Лъв

 

Много рядко хората умеят да изразят точно какво чувстват в самия момент, в който се намират, включително и вие. Отделете време и помислете как изразявате своите чувства и емоции. Анализирайте това, което приятелите ви казват за вас и как професията ви се отразява на личността ви. Все още не е необходимо да правите промени, но през следващите седмици може да направите планове и да ви хрумнат нови идеи за бъдещо развитие.

 

Дева

 

Уверете се, че организацията ви е добра, че имате график и не изоставате със задачите си. Ще усетите, че парите летят доста бързо, когато се забавлявате и това често ви се случва. Стегнете се и се фокусирайте над работата. Няма лошо да се поглезите, но трябва и стабилност.

 

Везни

 

Меркурий е ретрограден по време на вашия сезон, което ви се струва забавно. Суперсилата на Везните е да продължават напред с лекота. Все пак, ако планирате да постигнете прогрес до рождения си ден, помнете, че е важно да изследвате какво става в живота ви. Пишете в дневника си, направете си характеристики според зодията, помслете за случилото ви се. Така ще разпознаете своите силни и слаби страни.

 

Скорпион

 

Внимавайте да не станете прекалено емоционални през периода. Подсъзнанието ви често ви саботира, когато се отдадете на чувства и емоции. Обръщайте внимание на думите, кито използвате и на това какво казват околните. Анализирайте разговорите, не си правете прибързани заключения, които ще ви доведат до провал. Важно е да бъдете себе си, не да се правите на такива, каквито не сте.

 

Стрелец

 

Починете си, стойте на страна и замълчете - понякога да казвате по-малко неща е правилният избор. Обикновено сте душата на компанията и хората обичат да са около вас. Талантливи сте и може да предложите много неща. Трябва да се уверите, че цените себе си и не подценявайте умението си да накарате слънцето да изгрее във всяко помещение, в което влизате. Ако нещо не ви звучи както трябва, помислете как изразявате себе си.

 

Козирог

 

За да е мирно и спокойно на работното място, поспрете, слушайте другите и работете в екип с тях. Понякога се фокусирате толкова много над това да свършите работата, че не говорите за своите притеснения. Много сте уми и интелигентни, покажете това. Ако поемате повече рискове, може да спечелите, но общувайте с другите колеги повече.

 

Водолей

 

Много е важно сега да проверите своето състояние, да се уверите, че сте добре. В последно време събрахте много нова информация, научихте доста - проверете отново дали всичко е правилно, дали всеки факт е истина, преди да споделите знанието си със света. Това, което си мислите, че знаете, може да е погрешно тълкувана или разбрана информация.

 

Риби

 

Време за промени и трасформации, но сега ще имате малко почивка и ще може да се насладите на това, което сте постигнали, да видите колко дълъг път сте изминали. Изискват се много усилия, за да блестите така. Следете прогреса си, но оценете и това колко са израснали приятелите ви. Ако осъзнаете, че някой от тях не е, помислете защо и говорете искрено с него.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...