.

Как да се маскират зодиите на Хелоуин?

Ето идеи

Ивета Иванова
Как да се маскират зодиите на Хелоуин?
Снимка: Pixabay

Хелоуин е на прага ни и в неделя ни очакват много забавления, страшни истории, лакомства и естествено - показване на костюма, който сме избрали. Ако още се колебаете как да се маскирате, ето на какво може да заложите в зависимост от зодията ви, според "Today.com" и "Ok!".

 

Овен - Футболист/Тед Ласо

 

Овните са много страстни, държат на хобитата и интересите си, активни и спортни натури са, обичат състезанията. Огнени знаци са и вдъхновяват другите да се развиват и представят по-добре - ще да идеални като треньора по футбол Тед Ласо от едноименния сериал. Или просто да облекат футболна униформа.

 

Телец - Музикант

 

Тези зодии са артистични, творчески настроени, обичат изкуството, лукса и са фини. Много е подходящо да се маскират като известни певци. Например, да заложат на елегантна джаз певица, тийнейджърите - на бунтарката Били Айлиш, или пък класиката - рок звезда от 80-те, с дълга коса с много обем и китара.

 

Близнаци - Вещица/ Магьосник

 

Те са щури и се казва, че в тях живеят 2 личности. Обичат пакостите, игричките, знаят как да примамят другите. Ролята на вещица е прекрасна за тях, нищо, че това е често срещан костюм. Ако се облекат като магьосници, пак ще са чаровни и ще покажат веселата си страна.

 

Рак - Феята от Пепеляшка

 

Големи мечтатели, много загрижени за другите, винаги искат да помагат и да вършат добро. Идеални са за ролята на вълшебница, например, феята, която сбъдва мечтите на Пепеляшка. И мъжете може да заложат на този костюм - не забравяйте, че актьорът Били Портър влиза в ролята на феята кръстница в новия филм за Пепеляшка.

 

Лъв - Круела де Вил

 

Лъвовете са много креативни зодии, драмата е по вкуса им и искат винаги да правят впечатление. Като Круела де Вил, винаги знаят как да постигнат това и погледите да са вперени в тях, където и да влизат. Те са ексцентрични като нея - нека намерят перука в черно и бяло и да заложат на елегантно палто и черен костюм или червена рокля.

 

Дева - Снежанка

 

Много отговорни и изискани зодии. Те трябва да заложат на вечната класика - затова героинята Снежанка е подходяща за тях. Така са едновременно невинни и чисти, но и красиви и всеки ще разпознае кого имитират. Снежанка е добра душа като тях и помага на другите.

 

Везни - Герой от "Бриджъртън"

 

Те обичат историята, много елегантни и изискани са и са сред най-големите романтици. Ще се чувстват страхотно в старинна официална рокля/костюм. Така ще се пренесат в друга епоха - на баловете, романтиката, големите рокли, и ще излъчват блясък, ще са изискани. Харесват лукса и изкуството, просто ще са невероятни като герой от "Бриджъртън".

 

Скорпион - Черната пантера

 

Култовият персонаж Т'чала от "Черната пантера" е идеален вариант за Скорпионите. Така те са мистични, силни, мощни, решени да постигнат своето и да защитят кралството си, както е във филма. Тези зодии са като войни, винаги се борят за справедливостта. Освен това, Скорпионите се свързват с черния цвят и костюмът е подходящ за тях.

 

Стрелец - Герой от "Игра на калмари"

 

Новият сериал на Netflix стана много популярен в цял свят за отрицателно време. Стрелците винаги са в крачка с модата, разбират първи за тенденциите, любознателни и любопитни са, не се страхуват да експериментират с новите неща - ще заложат на оригиналното и новаторското и ще са герой от "Игра на калмари".

 

Козирог - Бет Хармън от "Дамски гамбит"

 

Бет Хармън приема играта на шах много сериозно и е напълно отдадена на това. Нейното желание да успее много напомня на природата на Козирозите - те са работливи, решителни, постоянни, амбицирани от малки, дават всичко от себе си в работата и училище.

 

Водолей - Пениуайз от "То"

 

Клоунът от страшната поредица е чудесен избор за тези зодии. Точно като Пениуайз, Водолеите обичат да спретват номера, често се шегуват с приятелите си. Играят игрички, понякога е сложно да ги разберете, защото мислят различно, потайни са, дори леко шантави. А и костюмът е екстравагантен, каквито обичат да са тези зодии.

 

Риби - "Маскираният певец"

 

Това забавно предаване трупа все по-голяма популярност и в България. Рибите обичат блясъка, напрежението, мистерията (тъй като са водни знаци), а и са много артистични. Да изберат любимия си костюм - дали Гъбарко, дали Макаронът, дали Шотландецът, дали Заекът, дали Кукерът, дали Баба Яга и т.н. Така определено ще впечатлят останалите и ще проявят творческата си страна.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
1
0
!
Отговори
az ne umeia da se maskiram . karam go natur i bez tova sum nelicepriatna i nikoi ne iska da sme zaedno ....
Страница 1 от 1