.

Магичен Хелоуин за 3 зодии!

Вижте късметлиите

Ивета Иванова
Магичен Хелоуин за 3 зодии!
Снимка: Pexels

Хелоуин е на прага ни. Празникът ще бъде много забавен, вълнуващ, носещ мистерия, но и приятни изненади за някои зодии. В неделя те ще са във вихъра си, ще впечатляват всички с костюма си и просто ще си изкарат невероятно на партитата. Ето кои са щастливците, според "Elite Daily".

 

Телец

 

В настроение са за купон и много ще се забавляват на Хелоуин. Тази година наистина ще усещат духа на празника. Ще излязат навън, ще посетят интересни фестивали и събития, ще се видят с приятели. Стават по-фриволни и креативни, затова ще правят впечатление. Раздават се и ще са навити за всичко забавно и вълнуващо. Може да се развихрят в кухнята и да направят оригинални ястия за празника, както и да сложат страшна украса и да поканят гости. На партито ще са като звезди.

 


Скорпион

 

Хелоуин просто е техният празник - мистерията, нестандартното, зловещото са в кръвта им. Освен това, това е техният сезон и Скорпионите са в свои води през есента, имат много късмет. Винаги много се наслаждават на Хелоуин и се чувстват перфектно. Сега е времето да разказват страшни истории, да омаят другите с украсата и костюма си, да покажат колко магнетични и фатални могат да бъдат. Влиянието и чарът им са огромни на празника и го превръщат в страхотен ден за всички.

 

Дева

 

Време е да покажат своята по-опасна и тъмна страна. Луната е в техния знак на празника и Девите ще могат по-добре да изразяват себе си. Ще искат да бъдат забелязани и чути, хората наистина да ги разберат. Ще опитат да направят това и чрез костюма си, вече имат някои невероятни идеи. Нека не се страхуват, да заложат на смелата визия, която планират - наистина ще правят впечатлие и ще бъдат разбрани. Уверени са и готови да приемат себе си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...