.

Слънчевото затъмнение в събота променя живота на 4 зодии

Ето кои са те

Ивета Иванова
Слънчевото затъмнение в събота променя живота на 4 зодии
Снимка: Pixabay

Последното слънчево затъмнение за годината ще бъде в събота. То ще е в знака на Стерец. На 4-и декември някои зодии ще бъдат много повлияни от събитието и ги очакват големи промени. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

 


Близнаци

 

Връзките им започват да се развиват в нови, различни посоки. Навлизат в нова ера, що се отнася до партньорствата. Ще бъдат окуражени да преразгледат определенията за някои термини във връзката с партньора си. Така отношенията може да станат по-стабилни и сериозни. А самотните може да създадат връзка с нов, специален човек и тази връзка ще има голямо влияние върху тях. Ще видят кои хора имат значима роля в живота им.

 

Дева

 

Само защото са свикнали да се чувстват у дома си на определено място, не значи, че винаги ще е така. Докато растат, трупат опит и преживяват нови неща, разбирането им за комфорт и уют се променя и развива. Домът е място, на което чувстват, че принадлежат - сякаш са създадени да са там. По време на слънчевото затъмнение ще видят, че това, от което имат нужда, за да чувстват едно място като дом, се е променило. Време е да търсят и да работят за дома, който наистина желаят.

 

Стрелец

 

Все повече започват да приемат себе си. Независимо на какво място са в живота си, чувстват, че не са близо до това, което искат. Може би има нещо, което все още се надяват да постигнат. Понякога чувстват, че изостват от другите. Но по време на слънчевото затъмнение ще приемат мястото, на което ги е изпратил животът, защото това е помогнало да станат човека, който са те днес. Нека станат по-независими, да приемат себе си, да се обичат.

 

Риби

 

Тях ги очакват промени в професионалния живот, и те ще бъдат изненадващи. От малки са научени да се катерят по стълбата, но трябва да си признаят, че в последно време не гледат на кариерата като на стълба, а като на кръг, в който се въртят и в който почти няма знаци, които да им подскажат какво да правят. Затова, по време на слънчевото затъмнение може да поемат в нова посока и в началото да се чувстват изгубени и леко объркани. Но нека приемат добре промяната, има неочаквани завои и може да ги чакат страхотни професионални възможности.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
0
2
!
Отговори
sega 4uvam
Страница 1 от 1