.

3 зодии, за които 2022 година ще е невероятна!

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, за които 2022 година ще е невероятна!
Снимка: Pexels

2022 година е тук и ще донесе ново начало, приятни емоции, вълнуващи преживявания, щастие и любов за някои зодии. Те ще имат късмет във всичко, ще се чувстват в свои води и ще забележат положителни промени в живота си. Вижте кои са късметлиите, според "Style Caster".

 


Риби

 

Това определено е тяхната година! Звездите заговорничат в тяхна полза. През 2022 г. ще се сблъскат с много по-малко разочарования и ядове и ще бъдат по-продуктивни. Късметът ги съпътства и в кариерата, и в емоционалния, и в духовния живот. Ще се наслаждават на живота максимално. Юпитер е в техния знак от края на 2021 г. до 10-и май 2022 г. и после от 28-и октомври до 20-и декември. Това им носи късмет, успехи, мощ и сила. Интуицията им се засилва още повече. Ще имат възможност да сбъднат своите мечти и фантазии през тези периоди. Да помислят какво значи да бъдат себе си. Нека не отговарят на очаквания на другите, а да се дадат воля на своята дива, чудна страна.

 

Рак

 

Това е годината на изследване за Раците. Сега е чудесното време да излязат от черупката, в която се крият толкова много време и да оберат плодовете на труда си. Нека се похвалят сами, заслужено е. Юпитер в Риби носи късмет и на тях, защото и те са водни знаци. Ще се чувстват по-спокойни в сравнение с 2021 г. - тогава около тях имаше напрежение и те се раздадоха емоционално. Ще работят здраво, но това е за добро - ще печелят и ще се почувстват добре. Ще са по-земни и ще се отдадат на духовни практики. Тези зодии ще изследват какво е да бъдеш човек с топло сърце в студения свят - готови са за това предизвикателство и ще имат успех.

 

Дева

 

2022 година ще бъде една от най-щастливите им и добри години досега. Това е годината, в която ще пускат миналото да си отиде. Ще са готови да оставят гнева, лошите навици, безсилието. Звездите ще им помогнат да се успокоят и да свалят напрежението. Обикновено са много заети, графикът им винаги е пълен, защото са работохолици, но това често ги прави много изтощени, гневни и разочаровани. Вече се уморяват от това и скъсват с тези навици, искат по-лек живот, няма да се претоварват. Причината да се потапят толкова в работа е, че понякога са твърде свенливи и плахи. Пазят се и се крият от света. Сега това ще престане и ще изберат нов живот за себе си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 седмици
0
1
!
Отговори
i az nadiavam se . bih iskala v li4en plan , golemia mi liubim bliznak , kogoto obojavam , moeto toplo sukrovi6te
Страница 1 от 1