.

Какво чака зодиите в приятелството през 2022 година?

Прогноза за всеки знак

Ивета Иванова
Какво чака зодиите в приятелството през 2022 година?
Снимка: Pexels

Последните 2 години създадоха истински хаос около нас, но 2022 година е тук и повечето хора копнеят за ново начало и повече хубави преживявания. Какво ще донесе новата година в приятелските отношения? Вижте прогнозата на "Elite Daily".

 


Овен

 

През тази година най-накрая оставят емоционалния багаж, които носят от доста време и се учат как да прощават. Припомнят си кои са, кои качества ги правят уникални, започват да обичат себе си повече и да се вслушват в сърцето си. Ще срещнат приятели, които ценят истинските им качества и уважават това, че Овните искат да бъдат себе си. Оставят в миналото приятелите, които не уважават границите им и ги дърпат назад.

 

Телец

 

Ще оставят някои приятелства в миналото през тази година, но пък печелят повече нови приятели в този процес. Събарят препятствията по пътя си, които са им пречили да разширят социалния си кръг. Ще установят, че приятелствата, които са оставили в миналото, са били такива, заради които те самите са се питали кои са всъщност, съмнявали са се в себе си. Тази година ще осъзнаят кой има място в бъдещето им и кой не.

 

Близнаци

 

Правят голям напредък в кариеата, имат много амбиции и получават шанс да ги осъществят. Докато предприемат следващата стъпка по професионалния си път, те намират и срещат много хора, които ги подкрепят. Тези хора им помагат да разберат какво друго искат да постигнат и изпълнят. Новите приятели им помагат да постигнат успех и им носят ползи.

 

Рак

 

Тази година те поемат по нови пътища и откриват някои неща за първи път. Новите преживявания ще ги накарат да размишляват и да откриват себе си, особено заради новите приятелства, които създават по пътя. Тези нови хора позволяват на Раците да видят нещата от различна перспектива. Може да сливат приятелски групи и компании, а не да се виждат поотделно с всеки.

 


Лъв

 

През новата година ще научат, че качеството е много по-важно от количеството. Вместо да имат много повърностни приятелства, те ще предпочитат да имат само няколко, но силни и здрави. С хора, на които напълно се доверяват. Това означава, че може да развалят някои приятелства. Ще осъзнаят с кого са наистина свързани. Ще искат да развиват себе си, а не да губят време с хора, които не си заслужават.

 

Дева

 

Приятелствата, които ще създадат тази година имат потенциал да се превърнат в най-хубавите и силни приятелства, които Девите са създавали. Преживяванията, които ще имат с приятели, ще разширят хоризонта им. Тази година ще поемат повече рискове и отварят сърцето си както никога досега. Дори може да имат нови виждания за приятелството.

 

Везни

 

През 2022 г. ще научат какво първо трябва да направят за себе си, преди да създадат приятелствата, за които мечтаят. Ще помислят върху ежедневните дейности и ритуали и как те могат да ги направят по-добри и щастливи. Много са отдадени и тази година посвещават време основно на най-добрия си приятел - човекът, когото избират пред всички други. А може и през тази година да срещнат най-добрия си приятел.

 

Скорпион

 

Тази година те ще бъдат толкова вдъхновени, игриви, палави и креативни. Ако се отдадат на тези свои страни, ще имат възможността да създадат много приятелства и то все с хора, с които ще им е доста забавно. Хора, които ги карат да се смеят, които ги предизвикват да покажат твореца в себе си, които правят въображението им по-богато и животът им по-цветен. Ще научат как да си взаимодействат с другите и да създават хармония в приятелството.

 

Стрелец

 

Може да не създадат много нови приятелства, а и едва ли ще срещнат много значим и специален човек. Но това е така, защото осъзнават, че хората, с които наистина искат да прекарват време, са тези, които познават отдавна. Които дори смятат за семейство. Свързват се и се сближават отново със стари приятели. И създават приятелски отношения с роднини, с които не са били много близки.

 

Козирог

 

Излизат от зоната си на комфорт и ще научат как да представят себе си пред света. Ако направят социализирането свой приоритет, разговорите, които ще проведат, и прятелствата, които ще създадат, ще им помогнат да се излекуват. Освен това, животът им ще стане по-забавен. Но трябва сами да искат да бъдат по-честни, уязвими и да водят повече дискусии. Само така хората ще ги разбират истински.

 

Водолей

 

През новата година ще позволят на щедростта да ги води по пътя. Ще научат, че понякога да дават любов е нещо, което ги удовлетворява повече, отколкото да получават любов. И ще искат да дават повече от себе си. Така, когато получават любов, това ще им се струва по-специално. Нека не се притесняват толкова относно това дали някой ги взима за даденост, а да вярват повече на хората. Каквото повикало, такова се обадило - това ще важи в приятелските отношения през 2022 г.

 

Риби

 

Вместо да търсят приятелство, тази година е времето, в което да потърсят себе си. Ще анализират и откриват себе си, ще осъзнаят кои са всъщност. Вместо да се надяват околните да им кажат кои са, нека оставят фактите да говорят сами за себе си. Когато бъдат наистина такива, каквито са, вместо такива, каквито смятат, че трябва да са, ще привличат хора, които ги обичат и харесват енергията им. Тоест хора, които наистина искат да са им приятели.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...