.

Ретрограден Меркурий - какво чака зодиите?

Вижте прогноза за периода

Ивета Иванова
Ретрограден Меркурий - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay

На 14-и януари Меркурий започва ретроградното си движение във Водолей. То ще продължи до 3-и февруари. Периодът ще е изпълнен с много предизвикателства и може да има проблеми в комуникацията. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Elite Daily".

 


Овен

 

При тях предизвикателствата може да са свързани със социалните групи и приятелските компании. Нека се уверят, че могат да останат гъвкави. Различия в мненията не означава, че трябва да слагат край на приятелството.

 


Телец

 

Имат някои уникални идеи и са склонни да ги споделят и дори да ги приложат. Но ще си заслужава първо да уточнят някои неща, да изгладят детайлите и т.н., преди да направят промени в професионалния си живот.

 

Близнаци

 

Това е период, в който ще направят преоценка на това, което знаят. Трябва да се запитат дали се чувстват снабдени с достатъчно информация, за да споделят с другите и да ги учат. Ако не, това е чудесно време да се осведомят по някои теми.

 

Рак

 

Дават повече съвети от обикновено, но трябва отново да помислят върху това колко много си позволяват да са винаги насреща за другите. Границите са важни и е напълно нормално и ОК понякога да не са на разположение и да не могат да изслушат околните.

 

Лъв

 

Чакат ги предизвикателства, свързани с общуването с околните, но нека това не ги кара да губят кураж. Невинаги ще могат да се виждат очи в очи с любимите хора, но това не значи, че връзките не си заслужават.

 

Дева

 

Да не се притесняват прекалено, ако се чувстват неразположени или без настроение. Периодът им дава възможност да наваксат с някои задължения, които са изоставили, включително и да се погрижат за доброто си състояние.

 

Везни

 

Може да им е трудно да споделят какви са желанията им, що се касае до романтичните връзки. Това ще е период, в който с половинката или новата тръпка, няма да са на една вълна. Но е перфектно време да преценят дали общуването с този човек ще е проблем и в бъдеще.

 

Скорпион

 

В този период е по-вероятно да обсъждат някои несправедливости и да се оплакват, но нека не се притесняват, ако не успеят да намерят начин да изразят точно това, което имат предвид. До края на периода тези потенциални проблеми ще утихнат и ще им е много по-лесно да кажат това, което мислят.

 

Стрелец

 

Да помислят кое е това нещо, което наистина искат да споделят с другите. Сега е времето да разгледат и анализират отново това, което вече знаят и да преценят как да го споделят с околните.

 

Козирог

 

Те пък ще трябва да прегледат финансите си и да преценят какво е състоянието им - дали източниците на доходи са достатъчно стабилни. Може да е време да направят някои подобрения, все пак новата година е ново начало.

 

Водолей

 

Водолеите може да се почувстват изключително неразбрани - повече от обикновено. Ще бъдат подтикнати да разсъждават над това как думите им влияят на околните. Това ще е голямо предизвикателство, но в края на периода ще разбират много по-добре собствения си начин на общуване.

 

Риби

 

Време е да се потопят в себе си. Трябва да осъзнаят как мислите им подсъзнателно влияят на реалността или предизвикват някои събития. Те са много интуитивни хора. Това, над което се фокусират, ще се осъществи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...