.

Край на Ретроградния Уран - как ще се отрази на зодиите?

Ето какво ги чака

Ивета Иванова
Край на Ретроградния Уран - как ще се отрази на зодиите?
Снимка: Pixabay

Уран най-накрая отново стана директен! Планетата беше ретроградна от 19 август миналата година, но във вторник започна директното си движение в Телец. Това носи много разтърсващи обрати и промени. Вижте какво да очаква всяка зодия, според "Elite Daily".

 

Овен

 

Когато планетата стане директна, при тях може да има разтърсващи и неочаквани събития. Търсят стабилност във финансовата сфера и Уран може да донесе някои промени там, но те ще са необходими. Нека не мислят, че промените задължително са нещо лошо.

 

Телец

 

Те не са сред зодиите, които окуражават и прегръщат промените, но сега те са им необходими - за да се измъкнат от нещата, които вече не им носят ползи. С директния Уран ще усетят това. Чакаха доста дълго, сега е време да направят промени, които дълго са отлагали.

 

Близнаци

 

Обикновено се пускат по течението безпроблемно. Намират стабилност в изолацията, но сега това няма да им се струва хубаво. Това е чудесен период да опитват нови неща, що се отнася до грижата за психичното им здраве. Може би са били твърде строги към себе си? Сега ще мислят извън кутията.

 

Рак

 

Напоследък при тях имаше огромни промени в приятелските отношения. С директния Уран отново ще усетят това, дори по-силно. Промените в социалната им среда бяха неочаквани, но бяха необходими. Нека ги прегърнат и да приемат сътресенията за нещо нормално.

 

Лъв

 

При тях пък от известно време има сътресения в професионалия живот. Но от 18-и януари ефектите от тях ще станат още по-забележими. Трябва да се оставят по течението и да следват естествения ход на събитията. Имат добра репутация и това ще им помогне да се справят с промените.

 

Дева

 

Тези зодии ще усетят, че ценностите им и вярванията им се променят, когато Уран стане директен. По принцип, Девите предпочитат нещата да са предсказуеми, но за да израснат духовно, ще се научат да приемат това, че понякога трябва да се чувстват некомфортно.

 

Везни

 

Везните също преживяха много разтърсващи промени и разриви. С директния Уран тези събития стават още по-могъщи и продължават да се случват. Везните обикновено поставят другите на първо място, но сега ще трябва да помислят за себе си, особено що се отнася до връзките. Може да прекъснат или ограничат общуване с някого.

 

Скорпион

 

При тях промените се случваха бавно и постепенно, леко напомняха за себе си, но от 18-и януари започват истинското си развитие и стават забележими. Не обичат да има промени, особено когато не са под техен контрол, но може би сега е времето да направят нещо различно във връзките си. Да не си поставят граници. Непрекъснато растат и се развиват - това трябва да важи и за връзките им.

 

Стрелец

 

Краят на ретроградния Уран ще предизвика внезапни промени в начина, по който Стрелците подхождат към задачите и отговорностите си. Ако чувстват, че ежедневните им задължения им пречат да израснат и ги спират, сега е времето да направят някои промени.

 

Козирог

 

При тези земни зодии промените ще са свързани с креативността им и начина, по който изразяват себе си. Обикновено те приемат нещата в живота много сериозно. Но не трябва, дори когато се забавляват да мислят, че са на работа и да чувстват развлеченията като работа. Ще осъзнаят това с директния Уран.

 

Водолей

 

Водолеите понесоха сътресения в семейния живот и дома в последните месеци. Няма как да игнорират това. Когато ретроградния Уран приключи, те ще трябва да направят големите промени. Може би стабилността, която са търсили, всъщност е тази, която ги възпира и им пречи да постигат много.

 

Риби

 

Имат огромно желание да изразят себе си, да кажат мнението си и да споделят вижданията си, дори да са шантави, непопулярни и странни за околните. Но уникалният им възглед си заслужава да бъде споделен с близките и приятелите. С идването на директния Уран, идва и перфектното време да направят това.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
0
0
!
Отговори
tova sega go 4uvam
Страница 1 от 1