.

Сезонът на Водолея - какво очаква всяка зодия?

Вижте прогнозата

Ивета Иванова
Сезонът на Водолея - какво очаква всяка зодия?
Снимка: Pixabay

Сезонът на Водолея започна на 20-и януари и ще продължи до 19-и февруари. Това е период, в който ще сме много социални и ще създаваме доста нови връзки и контакти. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще са в свои води и ще се чувстват страхотно, а неподвижните знаци Телец, Лъв и Скорпион ще са доста заети. Ето какво ви очаква, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Сега ще обръщат най-много внимание на най-близките си хора - роднини и най-добри приятели. Но и ще успеят да намерят време за създаване на нови контакти. В момента има много динамика в приятелския им кръг - постоянно някои хора си тръгват, но пък идват и нови. Сега Овните ще научат в коя среда им е най-добре и с кого си пасват.

 

Телец

 

Всички погледи са вперени в тях сега, особено на работа. Това е прекрасен период за създаване на по-дълбоки връзки с колеги и сближаване с шефа. Чувстват се по-мотивирани и привлекателни. Ако си изиграят картите правилно, може да очакват повишение или бонуси.

 

Близнаци

 

Разнообразието е подправката, която прави живота вкусен и Близаците знаят това. Стават по-активни, фокусират се върху нови запознанства, сближавания с хора, посещаване на нови места, търсене на нови проекти. Но нека не приемат нещата прекалено сериозно, през този период просто разширяват хоризонта си. Ще е забавно.

 

Рак

 

Сред най-чувствителните зодии са, но Водолеят пък е сред зодиите, които най-много се доверяват на разума. Затова, периодът ще е труден за Раците. Енергията на Водолея ще ги кара да се свързват с хората, и най-вече с половинката, на интелектуално ниво, а не на емоционално. Могат да се справят!

 

Лъв

 

За тях това е периодът, в който копнеят за любов, милувки, ласки. Просто да се гушнат до партньора, да гледат филми и атмосферата да е романтична. Ако са необвързани, сега е времето да излизат повече, да флиртуват и да срещнат нови хора. Но нека не бързат да слагат етикети на новата връзка, сега не е времето. Обвързаните ще се радват на повече време с половинката и на романтика.

 

Дева

 

Ще са много по-заети в службата. Ще имат доста работа и ще вършат много неща, но не е задължително да постигнат големи цели и успехи. Нека не се отчайват, всичко е наред. През периода ще могат да се организират, да си направят графици, да опознаят колегите.

 

Везни

 

Любовта е във въздуха! На фокус при тях ще са романтиката, секса и забавленията. Ще имат шанса да излизат по много срещи и да флиртуват. Може да намерят и ново гадже. Чака ги забавен, вълнуващ, страстен и весел период.

 

Скорпион

 

Животът вкъщи става приоритет за тях. Вероятно ще прекарват повече време със семейството, със съквартирантите или партньора. Може и да направят нова подредба вкъщи, да разкрасят дома. Ще се чувстват комфортно, когато са вкъщи. Така ще си почиват от забързаното ежедневие.

 

Стрелец

 

Телефонът им постоянно ще звъни, ще получават много нови съобщения и имейли. Социалният им живот е във възход! Ще прекарват много повече време с приятели, роднини, съседи, съученици или колеги. И ще ги опознават по-добре. Може някой от познатите им да им стане много добър приятел или да се сближат със съсед.

 

Козирог

 

Трябва да помислят повече върху финансовото си състояние и да разпределят бюджета си. Възможно е да изхарчат прекалено много пари за неща, от които не се нуждаят. Нека се фокусират над печеленето на пари или спестяването, а не над харченето. Има шанс да получат бонус.

 

Водолей

 

Техният сезон е и те живеят за мига! Каквото и да поискат от живота, сега е лесно да го получат; както и да създадат връзки с хората, с които желаят. Ако отдавна мечтаят да стартират даден проект или да започнат нова работа - сега е времето. Нека знаят, че новите проекти, работа или връзки ще са значими и продължителни.

 

Риби

 

Нека го карат по-спокойно. Сезонът на Водолея за тях е тихо време, в което стават интроверти. Сега е време да пуснат нещата и хората, които вече не им помагат, да си отидат. Трябва да продължат напред. Да презаредят батериите, да си починат и да се подготвят за новото начало.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...