.

Марс в Козирог - какво чака зодиите?

Вижте прогноза за периода

Ивета Иванова
Марс в Козирог - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay

Марс влезе в знака на Козирог на 24-и януари и ще остане там до 6-и март. Това ще е позитивен период, в който животът ви може да се подобри към по-добро, ако го пожелаете и сте отворени към това. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Your Tango".

 


Овен

 

Много хубав период за Овните, които сега ще могат да разрешат семейни проблеми и проблеми в дома. Тези зодии са огнени, страстни и импулсивни, но имат и практична страна, и така намират баланс. Ще определят правила, които лесно се следват. Семейството им се нуждае от лидер и от структура - тези зодии са лидери по природа и сега ще водят близките, но с любов и грижа.

 

Телец

 

Ще се вгледат дълбоко в професионалните избори, които са направили и ще ги анализират. Напоследък чувстват, че не вършат достатъчно, що се отнася до кариерата и професионалния път. Искат да са по-дейни, сами да създават път за себе си, а не да зависят от други хора и фактори, да отговарят на очаквания. Така може да поемат на ново пътешествие. Да слушат сърцето и инстинкта си - нека си повярват и поемат по нов, непознат път, ако това желаят.

 

Близнаци

 

Те винаги са вярвали, че всеки заслужава втори шанс, но никога не са го давали на самите себе си. Марс в Козирог ги вдъхновява отново да се заемат с нещо, което са изоставили или пак да се пробват в определена сфера. Да си възвърнат тази страст ще им въздейства благоприятно, така ще са положително настроени и ще имат късмет. Нека не се съмняват в себе си и да бъдат гъвкави, каквито по принцип са.

 

Рак

 

Периодът ще им позволи да оставят настрана конфликтите и да се концентрират върху това, което е най-важно за тях. Твърде дълго време стояха на едно място и понасяха много. Станаха студени и несломими, но така изпускат истинския живот около себе си и не се радват. Сега отново стават по-топли и се наслаждават на живота.

 

Лъв

 

Марс в Козирог изисква Лъвовете да станат по-сериозни за определени неща, но в същото време позволява на игривата им страна да цъфти. Ще искат да си създадат по-добри навици и организация, да балансират някои неща, да се подложат под духовна дисциплина. Ще осъзнаят, че нещата им се получават по-добре, когато са предварително планирани. Да оставят спонтанността, сега е време да изпълняват задълженията си, да създават изкуство и да спят добре.

 

Дева

 

Като хора, които са много трудолюбиви, Девите понякога попадат в капан и мислят, че животът се свежда само до това - работа, телевизия, спане и отново работа. Марс в Козирог утвърждава работната им етика, но ги кара да осъзнаят, че има повече неща в живота от работата, сънят и телевизията. Ще са вдъхновени да излизат навън, да правят планове, да се виждат повече с приятели. Ще разберат, че им харесва да са социални. Нека излизат повече, това ще им се отрази добре.

 

Везни

 

Периодът ги кара да осъзнаят, че трябва да вършат повече неща, а не само да стоят вкъщи. Напоследък прекарват много време в дома, защото там се чувстват най-комфортно. Това ги устройва, но така не могат да растат и да постигат нови неща. Сега се изисква да излязат от зоната си на комфорт, да отидат на нови места. Трупането на опит е страхотно нещо, а в последно време те си го забраняваха.

 

Скорпион

 

Най-накрая ще могат да вложат страстта си в нещо осезаемо и конкретно - професионалния си живот. Марс в Козирог е страхотен транзит са хора, които са много амбициозни, а Скорпионите са такива. Отдавна искат да грабнат голям шанс, но досега никой не им се струваше достатъчно добър. Ако имат възможност да подобрят работната си позиция, нека го направят. Да се възползват от шансовете си.

 

Стрелец

 

Ясно е, че са големи приключенци и обичат дивото и екстремното, но им харесва и идеята да могат да балансират тази своя дива страна с нещо земно, обикновено, с рутина и правила. Събитието ги вдъхновява да направят това и да видят, че и дисциплината носи радост. Нуждаят се от креативност, но и от някаква структура. Да обърнат внимание на намирането на точния момент и да открият как могат да работят във времеви рамки.

 

Козирог

 

Периодът им позволява да бъдат себе си изцяло. Това е най-хубавият им период и всичко, в което вярват, им носи ползи - структурата, правенето на планове, рутината, дисциплината, работната етика. Ще блестят през периода, ще имат нови идеи и ще ги покажат. Знаят как да се справят с конфликтите, без те да нанесат допълнителни проблеми.

 

Водолей

 

Бунтари са по природа и не следват пътя, който е обичаен и по който всички тръгват. По време на Марс в Козирог няма да са чак толкова бунтарски настроени и повече ще се концентрират върху това да създадат перфектната среда за семейството си. Ще се справят с ежедневните проблеми с лекота. Ценят мира и липсата на драма и ако успеят да спазват правила, които им носят това, ще са доволни.

 

Риби

 

Марс в Козирог ги кара да се грижат за околните - приятели, семейство, деца, половинка и т.н. Стават по-чувствителни към нуждите на другите през периода и няма да могат да помогнат на себе си, но винаги ще подават ръка на тези, които се нуждаят от тях. Близките им лесно ще се свързват с тях и чрез емоционалната си стабилност, Рибите стават опора за семейството. Измислят практични и реалистични решения.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...