.

Черна Луна променя живота на 4 зодии

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Черна Луна променя живота на 4 зодии
Снимка: Pixabay/LN_Photoart

На 30-и април предстои слънчево затъмнение и второ новолуние за месец април - събитието е известно като Черна Луна. Черната Луна ще е в знака на Телец и ще донесе съдбоносни промени за някои зодии. Ето на кои зодии ще въздейства най-силно, според "Elite Daily".

 


Телец

 

Ново начало, свързано с тяхната идентичност и начините, по които помагат на себе си - това чака Телците. Слънчевите затъмнения тази година ще влияят най-много на тях и те трябва да се фокусират над себе си. Вероятно ще трябва да пуснат миналото да си отиде или да оставят някои връзки и отношения зад гърба си. Това няма да е лесна задача, но затъмненията ще им покажат какво трябва да променят, свързано с тяхната независимост. Ще опознаят по-добре себе си и така ще видят, че трябва да оставят някои връзки в миналото. Нека на 30-и април прекарат известно време сами, за да си изяснят какво искат извън връзките.

 

Лъв

 

При тях на фокус ще бъдат кариерата и имиджът им. Вниманието им ще е състредоточено върху професионалния живот. Там може да очакват огромни промени, но към добро. Може би е имало нещо, което не ги е удовлетворявало в кариерата, но те са изчаквали. Сега затъмнението ще им позволи да предприемат необходимите промени в тази сфера. Сигурността и стабилността са много важни за тях, що се касае до професионалния живот и това е нещо, което определено ще могат да постигнат. Но, за да стане, ще трябва да направят някои настройки и промени. Ще получат признанията, които заслужават.

 

Скорпион

 

Скорпионите пък ще са фокусирани над романтичния живот и връзките - да очакват големи промени именно в тази сфера. Затъмнението ги кара да отпуснат юздите и да не се опитват да контролират всичко в любовния живот. Те ще са окуражени да се потопят в желанието си за интимност и създаване на истинска връзка. Обикновено крият идеите и плановете си в тайна, но именно това им пречи да създават силни и здрави връзки, да развиват връзката си и тя да стане такава, за каквото копнеят. В събота да помислят какво наистина искат от отношенията си с другите. Може да осъзнаят, че сами са се спирали да имат сериозна и дълбока връзка.

 

Водолей

 

Черната Луна поставя на фокус семейния живот и дома. Чака ги ново начало, свързано с личния живот. През тази година ще са малко по-затворени и ще обръщат повече внимание на вътршения си свят, потапяйки се в себе си. Ще създават уют и комфорт вкъщи. Ще осъзнаят, че искат това именно на 30-и април и ще започнат да работят в тази посока. Обикновено са фокусирани върху кариерата и социалния си живот, но през годината приоритет за тях ще е домът. Нека по време на слънчевото затъмнение помислят какво значи домът за тях и как могат да го направят по-комфортен.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...