.

Ретрограден Меркурий - какво чака зодиите?

Прогноза за периода

Ивета Иванова
Ретрограден Меркурий - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay/BrunoAlbino

Планетата на комуникациите, транспорта и технологиите, Меркурий, започва ретроградното си движение в Близнаци на 10-и май. Това означава, че може да ни очакват повече проблеми, хаос и неразбирателство. Близнаците, Девите, Стрелците и Рибите са под пара, а за Везните и Водолеите периодът няма да е толкова напрегнат. На 22-и май Меркурий се мести в знака на Телец. Планетата приключва ретроградното си движение на 3-и юни. Ето какво ни очаква, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Да внимават как говорят и какъв тон използват! Винаги живеят за мига, изразяват чувствата и мислите си, но точно сега това може да е прекалено. Нека мислят преди да говорят. Така ще си спестят много ненужна драма.

 

Телец

 

Да погледнат банковата си сметка. Управлението на парите напоследък им куцаше. Ако не променят навиците си, свързани с харченето, може да имат проблеми през периода. Да спестяват и избягват ненужните разходи и всичко ще е наред.

 

Близнаци

 

Те са най-големите бъбривковци сред зодиите, но през този период наистина трябва да се опитват да изслушват повече. Като постоянно говорят, изпускат страхотни разговори и създаване на чудесни връзки. Ако за малко затворят устата си и слушат, ще заздравят връзките и ще ги направят по-вълнуващи.

 

Рак

 

Сблъскват се отново с бивши гаджета. Но не само - бивши колеги, бивши приятели; хора, с които така и не са имали официален завършек на отношенията. Сега трябва да направят това и да разберат как да продължат напред. Може и да върнат някои хора обратно в живота си.

 

Лъв

 

Някои от приятелите им се държат съмнително сега и дори Лъвовете може да осъзнаят, че част от приятелите им всъщност са им врагове. Вместо да обиждат и да се заяждат, нека се държат като възрастни и да поговорят нормално с тях. Може да изгубят 1-2 приятели, но така правят място за истинските хора в живота си.

 

Дева

 

Всички погледи са вперени в тях. Всеки успех и всеки недостатък, особено в работата, ще се забележи и вземе под внимание. Затова е важно да дават най-доброто от себе си. Няма веднага да получат похвали и награди, но нека продължават с усърдната работа. В края на периода може да ги очаква повишение или бонус.

 

Везни

 

Ако имат планове за пътуване през периода, нека проверят по няколко пъти всичко в графика си. Податливи са на злополуки, може да има премеждия с транспорта, така че трябва да са планирали внимателно всичко и да следят всеки детайл.

 

Скорпион

 

Периодът ги кара да помислят върху това какво дават и какво получават във връзките. Трябва да осъзнаят и какво искат, както и какво точно им е нужно. Имат време да помислят за това и да осъзнаят какво чувстват и искат. Да видят дали получават същите любов и внимание, които дават. Да помислят кое проваля връзката. Трябва да намерят баланс с партньора.

 

Стрелец

 

Половинката им се държи някак различно. Стрелците започват да правят предположения защо, да спекулират. Така могат да стигнат до заключения бързо и те да не са правилни. Ето съвет - нека поговорят искрено с половинката относно тези неща. Ако партньорът е дистанциран, да го попитат защо. Ако постоянно спори с тях, да попитат каква е причината. Нека работят с половинката, за да намерят правилното решение.

 

Козирог

 

Работният живот ги изцежда. Ще бъдат много изморени. Сега е времето да довършат започнатата работа, да се захванат с нещата, които са отлагали. Гонят срокове. Трябва да се организират и стегнат. Нека забравят за нездравословните навици и да станат по-продуктивни. Така животът им ще бъде по-лесен през периода.

 

Водолей

 

Не усещат много влиянието на ретроградния Меркурий. Чувстват се леко по-срамежливи, не изразяват себе си толкова често и не са много уверени. Съветът е да открият детето вътре в себе си. Да направят нещо забавно, да отидат на място, което им напомня за детството, да станат по-креативни. Да разберат какво им носи щастие, кои хора ги радват.

 

Риби

 

Ретроградният Меркурий алармира, че животът им вкъщи наистина се нуждае от промяна или рестарт. Членове на семейството или съквартиранти вдигат скандали и не мируват, уредите в дома се развалят и Рибите се чувстват стресирани и пренатоварени. Нека поговорят за проблемите, да поправят уредите или да купят нови, и така ще се почувстват по-спокойни.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...