.

Юпитер в Овен носи много късмет на 4 зодии

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Юпитер в Овен носи много късмет на 4 зодии
Снимка: Pixabay/JillWellington

Планетата на късмета Юпитер влезе в знака на огнения, страстен и импулсивен Овен. Това се случи на 10-и май и планетата остава там до 28-и октомври. Сега е време за ново начало и поемане на инициативата. Чака ни вълнуващо лято - повече креативност, движение, действие, по-малко анализиране, повече свършена работа. Ето на кои зодии периодът носи късмет, според "Style Caster".

 


Овен

 

Сега е тяхното време да заблестят! Всички погледи са вперени в тях и те го заслужават. Овните ще продължат да бъдат уверени и ще се борят за мечтите си - само така могат да бъдат наградени. Да не се притесняват от това, че получават внимание и изискват от времето на околните - сега трябва да бъдат забелязани. Нека преследват мечтите си, никой не може да ги спре през периода. Енергията им е магнетична, заразява. Отдават се на любими хобита, проекти или създават нови връзки.

 

Риби

 

Юпитер напусна техния знак. Но това не значи нищо лошо за тях. Дори нещата ще станат по-спокойни и лесни за тях. Бяха се отдали на много размишления и анализи, но така загубиха връзка с реалността. Вече няма да се притесняват от това. Нещата се нареждат. Ще имат късмет във финансовата сфера, чакат ги прекрасни оферти. Стават по-уверени и в личния, и в професионалния живот.

 

Лъв

 

Да се подготвят за ново пътешествие. На фокус ще са пътуванията и философските въпроси. Нека поемат повече рискове и да резервират екскурзията, за която мечтаят. Животът е твърде кратък, и те го знаят. Трябва да се насладят на всеки момент и да рискуват, за да бъдат наградени. Чакат ги много нови преживявания. Нови хора също влизат в живота им. Лъвовете ще научат и нови неща за себе си, докато се отдават на тези приключения. Вълнуващ период за тях.

 

Стрелец

 

Чудесни новини за Стрелците. Подобно на Лъвовете, на тях също им предстоят много приключения. Те са свободолюбиви и това им се нрави. Нека правят това, което желаят и собствените им нужди и мечти да са им приоритет. Да се стремят към това, което искат. Тези зодии не трябва да се страхуват да изразяват себе си. Забравят колко са креативни, а не бива да е така. Да открият детето в себе си, да се забавляват, да лудуват и да се наслаждават на живота през периода.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...