.

5 зодии, които не приемат "НЕ" за отговор

Ето кои са те

Ивета Иванова
5 зодии, които не приемат
Снимка: Pixabay/BLACK17BG

Част от зодиакалните знаци са големи инати. Те държат да стане каквото кажат, могат да ви убеждават с часове и дни в нещо, не отстъпват и се борят да постигнат своето. Просто няма как да приемат "не" за отговор. Вижте кои са, според "Times of India".

 


Лъв

 

Ако искат нещо да бъде направено или да се случи, със сигурност ще се погрижат това да стане. Да приемат "не" като отговор е немислимо за тях, сякаш тази дума я няма в речника им. Ще бъдат толкова решителни и напористи и каквото искат ще се случи. Не искат да бъдат груби или злобни, чарът и обаянието им правят магията. Представят си нещата ясно, комуникират добре и са лидери и така убеждават другите. Може да не са съгласни с вас, но вземат предвид и вашите чувства, мисли.

 

Козирог

 

Големи инати, много устойчиви, упорити и амбициозни. Те могат много пъти да откажат и кажат "не", но никога не могат да понесат да го чуят. Няма да приемат този отговор. Козирозите са възпитани и проявяват уважение и самите те знаят как да се измъкнат от подобни ситуации. Но са много убедителни, настойчиви и решителни, без да проявяват агресия. Така ще ви убедят в правотата си. Ще ви накарат да се съгласите, освен ако не сте същите инати.

 

Овен

 

Пламенни огнени знаци. Думичката "не" никога не може да ги спре или да им попречи да постигнат своето. Няма как някой да им каже какво да правят или да не правят - самостоятелни и инати са. Може дори да ви убедят, че нещо с вас не е наред и сте безрасъдни, ако им отказвате. Ако им кажете "не" само ги ядосвате, и получават кураж да направят това, което сте ги посъветвали да не правят. Дълго помнят отказите.

 

Телец

 

Телците имат слава на търпеливи, стабилни и уравновесени. Но освен това са големи инати и много твърдоглави. Ако ги помолите да не правят нещо или им откажете нещо, навличате си глабоволие. Няма да послушат думите ви, защото слушат само себе си и дори често правят нещата напук. Не понасят някой да ги спира или да им заповядва. Ще ви убеждават, ще ви досаждат и накрая ще трябва да се съгласите, защото не искате повече ядове.

 

Скорпион

 

Тези зодии са добри слушатели и не ви се натрапват със собствените си проблеми и истории. Изслушват ви и са загрижени, но щом им дадете "не" като отговор, много ще ги ядосате. Ще чуят какви са причините за отказа ви, но няма самите те да се предадат, откажат или да решат да направят нещо друго. Много държат на своето и са инати. Никой не може да ги разубеди. Дори може да се опитат да ви манипулират, само за да постигнат своето. Много убедителни са.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...