.

Марс в Овен - какво ще донесе на зодиите?

Прогноза за периода

Ивета Иванова
Марс в Овен - какво ще донесе на зодиите?
Снимка: Pixabay/GooKingSword

От 24-и май до 5-и юли Марс е в знака на огнения Овен. Този транзит може да донесе невероятни преживявания на някои зодии. Ще има раздвижване, промени, опитване на нови идеи - за всички зодии. Ето прогнозата за всеки знак, според "Your Tango".

 


Овен

 

Пълни са с енергия и мотивация през периода. Просто искат да завладеят света. Не позволяват на нещата да ги сломяват. Бяха се отдали на депресията за известно време, но вече отказват да живеят с нея. Фокусират се над днешния ден, над сегашния момент, над настоящето. И ще почувстват надежда. Каквото и да донесе бъдещето, те са готови. И го посрещат с усмивка.

 

Телец

 

Те също са пълни с енергия през периода. Ще я използват, за да обмислят добре нещо важно. Чувстват, че им трябва време, в което да анализират неща и да вземат голямо решение. Искат да направят правилния избор. Заредени са с енергия, но и готови за дълбоки размисли - това характеризира периода за тях.

 

Близнаци

 

Ще искат да са сред природа. С помощта на приятели с подобни интереси, Близнаците ще организират пътешествие или планинска експедиция. Имат отчаяна нужда от свеж въздух и мотивация. А и разговорите с приятели ще им се отразят много добре. Сега придобиват увереност, въпреки че напоследък нямаха хубаво мнение за себе си. Отново стават социални и вярват в способностите си.

 

Рак

 

Напоследък имаха лош късмет и започнаха да се съмняват в себе си. Това чувство ги завладя и не могат да се справят с нещата. За щастие, Марс в Овен прогонва това съмняване в себе си и Раците започват да усещат, че нещо страхотно ще се случи. Не могат да се отърсят от това чувство, а и не искат. Все пак, отдавна оптимизмът не ги е завладявал. Наистина ги чака нещо специално.

 

Лъв

 

Усещат положителната енергия от Марс в Овен и я влагат в правилните неща. Най-вече в любовния живот и неговото поддържане. Лъвовете чустваха, че напоследък нещата в тази сфера стават скучни и бяха готови да поемат отговорност заради това. Но не искат да заразят партньора си с това настроение и да го подведат. Сега ще му покажат, че още са живи, енергични и готови за приключения.

 

Дева

 

Може да почувстват болка заради стара любов. Ще мислят за предишна връзка постоянно и така ще станах меланхолични. Трябва да осънаят какво наистина е значила тази стара любов за тях. Така ще направят важно откритие и за собствения си живот. Има нещо, свързано с тази предишна връзка, което е направило животът им такъв, какъвто е сега. Да разгадаят мистерията.

 

Везни

 

Трябва да избягват конфликти през периода. Ще се озоват по средата на разгорощен спор. Може да се скарат с партньора или да имат несъгласия със семейството. През периода ще се научат как да преминават през трудностите и какво могат да направят, за да избегнат бързо конфликтите, и да не са включени в тях. Но не трябва да правят погрешни стъпки.

 

Скорпион

 

Тези дни усещаха липса на енергия, заради скорошни дейности, които изпиха силите им и ги оставиха изморени. Това, което не очакваха е, че сега ги завладява втора вълна на позитивизъм и отново имат енергия за приключения. Трябваше да си починат за кратко, но сега отново са в играта. Често казано, това много им допада. Оценяват почивката, само когато знаят, че съвсем скоро отново ще са активни. И Марс в Овен им носи това.

 

Стрелец

 

Има голям шанс да започнат нова любовна връзка. Ще искат първо малко да помислят за чувствата и развитието на нещата, а не веднага да отварят сърцето си. Така ще усещат, че мислят прекалено много, вместо да се отдадат на емоциите. Затова, нека бъдат по-спонтанни и просто да си поживеят. Ако анализират новия романс прекалено много, той ще се превърне в нещо досадно или задължение. И ще изпуснат новото, вълнуващото.

 

Козирог

 

Стават дейни и искат да свършат всичко на момента. За тях отглагането не е опция през периода. Това не се вписва в представите им. Ако трябва да създадат нещо, да работят здраво по проект или да кажат на някого, че го обичат - сега е времето. Не трябва да изпускат момента. Да действат сега, това им носи късмет през периода.

 

Водолей

 

Заради ретроградния Меркурий, те напоследък са застинали на едно място и не усещат раздвижване, прогрес. Не очакват нещо да се промени скоро. Но Марс в Овен показва, че не е така. Бяха мързеливи и лениви, а сега стават невероятно амбициозни. Искат да довършат започнатото, да се свършат работата си и мислят, че ако не започнат сега, никога няма да го направят.

 

Риби

 

В последно време спасяваха всички около себе си. Обичат да помагат и да са полезни, но това ги остави изтощени и без енергия. Хубавото е, че това чувство няма да се запази дълго. Марс в Овен ги спасява, сдобиват се с нова енергия и виждат нови възможности. Сега могат да обърнат внимание на собствените си нужди, без другите да им пречат.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...