.

3 зодии, които често напиват приятелите си

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които често напиват приятелите си
Снимка: Pixabay/Legentheri

Близките приятели са до нас, за да ни помагат, да ни изслушват, да ни пазят от неприятности, но и да ни повдигат настроението. Тези зодии са много забавни и искат винаги приятелите им да са весели, да забравят за проблемите. Затова, често опитват да ги напият. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

 


Лъв

 

Душата на компанията са. Винаги жадуват за парти. Огнени зодии, които знаят как да си изкарат добре. Затова, искат и приятелите им да са весели и понякога ги карат да пият малко повече, отколкото трябва. Лъвовете имат благородни намерения - просто искат другите да се отпуснат, да се забавляват и да лудеят, да си изкарат незабравимо. Затова им сипват много алкохол.

 

Водолей

 

Ако имате приятел Водолей и често излизате с него, знаете, че е много трудно да останете трезви или да излезете заедно, без да изпиете поне една бира. Обикновено, вечерите в компанията на Водолеите се превръщат в луди купони, пълни с алкохол. Почти няма представители на тази зодия, които да не обичат да си пийват. Така те влияят на приятелите си и партито е гарантирано.

 

Везни

 

Колко често сте чували Везните да казват, че повече никога няма да пият алкохол? Те редовно повтарят това, защото понякога прекаляват с питиетата по барове и домашни партита. И се борят с махмурлука много често. Везните са изключително социални, общителни, обожават да излизат с приятели и да се забавляват. Търсят тръпката, искат да се веселят и често доливат в напитката на приятелите си. Така им е много весело. Освен това, те редовно пийват по чаша вино или бира с вечерята.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...