.

4 зодии, които са зависими от другите

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които са зависими от другите
Снимка: Pixabay/gornostai_nastya

На някои зодии просто им е трудно да се справят сами с живота. Те постоянно искат съвети, търсят подкрепа, споделят много лични неща и често зависят от другите. И във връзките с приятелите, и в романтичните връзки, и в тези с партньора. Не могат самостоятелно да вземат решение и имат нужда от компания. Вижте кои са те, според "Pure Wow".

 


Рак

 

Грижовни и отдадени са, глезят близките си. Но могат да напишат цяла книга за зависимостта от другите. И в романтичните връзки, и в приятелствата, тези водни зодии ще дадат всичко, но няма да позволят на връзката да се провали. Те много силно и бързо се привързват, постоянно искат внимание, споделят всичко с най-близките си и не могат да живеят без тях. Мислят, че могат да разрешат всеки ваш проблем и винаги ще ви направят услуга. Понякога ви търсят прекалено често и ви разпитват много, опитват да помогнат, дори когато не сте искали помощ. Страх ги е да не изгубят приятелите/партньора и правят какво ли не за тези хора.

 

Близнаци

 

Познати са като хора с 2 лица, такива, които много трудно взимат твърди решения. Затова, често се оказват във връзки, в които са зависими от някого. Например, от земни знаци, като Телец и Козирог, които са сериозни и винаги знаят какво решение е най-доброто. Близнаците просто винаги се колебаят, променят си настроенията и решенията, изглеждат леко отчаяни и безхарактерни. Накрая прехвърлят цялата отговорност на близък човек, за да не обвиняват себе си. Много са общителни, което значи, че бързо и лесно създават приятелства и връзки. Искат постоянно да ви правят компания, където и да отидете и държат да им разказвате всичко. Сякаш не познават граници. Не могат да са сами, постоянно искат човек до себе си.

 

Риби

 

Много чувствителни и интуитивни зодии. Веднага усещат, когато има проблеми при близките им хора. И тъй като са състрадателни, много мили и нежни, веднага предлагат помощ и започват често да ви търсят/звънят. Понякога дори могат да станат досадни с това съчувствие, въпреки че го правят с добри намерения. Те имат репутация на самотници, защото често си фантазират и живеят в свой собствен свят. Но именно затова и стават зависими от другите - знаят, че имат прекалено богато въображение, живеят в свят на мечтите и не могат да разчитат само на себе си. Търсят съвети и искат друг да ги насочва. Освен това, те са романтици и имат нужда от човек до себе си, от любов и подкрепа. Малко са срамежливи, затова им трябва и приятел, който да ги запознава с нови хора, да говори от тяхно име и т.н. Подбират внимателно приятелите си, ако са ви допуснали в кръга си, значи много ви вярват, започват да споделят и стават като обсебени от вас.

 

Везни

 

И тук има символика. Везните са познати с това, че вечно се колебаят, претеглят нещата и все не могат да вземат решение. Лутат се между 2 избора. Искат хармония и спокойствие, затова често прехвърлят отговорността на други хора в живота си и зависят от техните избори. Те са свободни души, не обичат да бъдат ограничавани и задушавани, но пък и не могат да останат дълго сами. Изключително общителни са и обожават да излизат. Ще ви омаят със сладките си думи, ще ви изслушват, ще правят много жестове, но трябва да им се отблагодарите с внимание към тях и с истинско приятелство. Ще искат постоянно да гледате филми и сериали, да обсъждате всякакви теми с тях, дори да идват на почивки и пикници със семейството ви. Това им носи мир и радост.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 1 ден
0
1
!
Отговори
ne znaia ......
Страница 1 от 1