.

Ретрограден Нептун - какво да очаква всяка зодия?

Вижте прогноза за периода

Ивета Иванова
Ретрограден Нептун - какво да очаква всяка зодия?
Снимка: Pixabay/TheSpaceway

На 28-и юни Нептун започна ретроградното си движение в знака на Риби. Планетата ще остане ретроградна до 3-и декември. Периодът ще донесе яснота именно в сферите, в които не сме успявали да видим как точно стоят нещата. Ето прогнозата за всяка зодия, според "Elite Daily".

 


Овен

 

При тях имаше мъгла и неяснота в някои ежедневни навици и ритуали, с които се занимават, когато са сами; извън публичното пространство. Сега ще получат повече яснота там. Периодът не е време за преследване на нови цели. Но тези цели, които вече са започнали да преследват и с които са имали проблем, сега ще изглеждат по-достижими.

 

Телец

 

При тях на фокус са приятелствата и социалната среда. Да очакват повече яснота именно в компанията и във връзките с другите. Беше им трудно да определят кой е искрен и кой не, сега това ще стане по-лесно.

 

Близнаци

 

На фокус са кариерата и имижда. Близнаците да очакват яснота, що се касае до професионалния живот. Беше им трудно да видят какви възможности имат в тази сфера, но сега мъглата си вдига.

 

Рак

 

Мъдростта и духовните вярвания излизат на преден план. Ще търсят знанието и вече ще разберат как да го направят. Преди бяха объркани, но сега нещата се променят.

 

Лъв

 

При тях на фокус излизат споделените ресурси и границите. Лъвовете ще получат яснота на теми, свързани с времето, енергията и вещите, които споделят с близки хора. Беше им трудно да поставят граници между тях и любим човек, сега тази задача става по-лесна.

 

Дева

 

Девите ще се съсредоточат върху връзките. Неяснотата в любовния им живот остава в миналото. Те са земни знаци, които си служат с логиката, затова се съсредоточават и върху най-малките детайли. И въпреки че Нептун е планета, която носи и илюзии, те ще се възползват и от яснотата, която получават в любовната сфера.

 

Везни

 

Изясняват си някои неща, свързани с физическото им здраве и общото им състояние. Това е сфера от живота им, в която им е трудно да поставят граници. По време на ретроградния Нептун ще имат възможност да видят нещата в различна светлина. И ще направят някои промени.

 

Скорпион

 

Креативното изразяване на себе си и насладата са на фокус при Скорпионите през периода. Объркването и илюзиите властваха в тези сфери доскоро, но ретроградният Нептун сега им позволява да видят нещата по-ясно.

 

Стрелец

 

Те пък ще получат яснота, свързана с дома и семейните въпроси. Напоследък им беше трудно да видят реалността в тези сфери, но сега илюзиите ще бъдат премахнати и Стрелците ще си дадат отговори.

 

Козирог

 

Комуникацията и идеите са основна тема при тях през периода. Козирозите получават яснота относно това как изразяват своите мисли и идеи. Ако напоследък им е било трудно да се изразяват ясно и недвусмислено, сега това се променя. Нека не се колебаят и да общуват повече.

 

Водолей

 

Парите и вещите са на фокус при Водолеите. Ще получат яснота във финансовата сфера. Перфектното време да изследват навиците си на харчене. Нещата, които са им били неясни, сега придобиват смисъл.

 

Риби

 

Ще се съсредоточат върху себе си и своята идентичност. Бяха малко объркани относно това как изразяват себе си, но сега това ще се промени и мъглата ще се вдигне. Рибите знаят кои са.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...