.

Приказен ЮЛИ за 3 зодии!

Ето кои са те

Ивета Иванова
Приказен ЮЛИ за 3 зодии!
Снимка: Pixabay/Ray_Shrewsberry

Първият изцяло летен месец за годината е тук! Юли винаги носи горещи страсти, емоции, вълнение и много приключения! Време е за море, зареждащи почивки, дълги нощи с приятелите в парка или в бара, много коктейли, смях, забавления и любов. Вижте за кои зодии месецът ще е страхотен, според "Elite Daily".

 


Овен

 

Време е да послушат сърцето си и да го следват, да сбъднат желанията си. Сезонът на Овните приключи още през април, но забавлението тепърва започва за тях. След 22-и юли ще имат много късмет, свързан с проектите, които са им на сърце и задачите, които им носят наслада. Ще получават много внимание и ще станат известни. Това ще е свързано с начините, по които изразяват себе си. Нека се насладят на светлините на прожекторите. Те винаги преследват това, което искат, така че заслужават признание. Сега още повече ще следват сърцето си, нека то ги води.

 

Лъв

 

Те са звездите на шоуто през този месец! Техният сезон започва към края на месеца. Лъвовете ще блестят през юли. След 22-и юли усещат приток на енергия и увереност. Знаят точно кои са. След като свърши сезонът на Рака, те ще са готови да застанат под светлините на прожекторите. И да получат признанията, които заслужават. През лятото ще направят себе си приоритет, нека се грижат за себе си. Трябва да послушат сърцето си, дори това да означава да не правят това, което другите искат от тях. Това е техният период, да не позволяват на другите да ги потискат.

 

Стрелец

 

Разширяват хоризонтите си. На фокус са мъдростта, знанието, пътуванията. Те са истински приключенци. След 22-и юли започват още повече да изследват света около себе си, да разглеждат различни перспективи, да проучват нови възгледи за живота. Така се чувстват освободени и периодът им носи много вълнения. Стрелците са огнени зодии, много държат на своите виждания и ценности и ги защитават пламенно. Чудесно време, в което да си направят по-дълга ваканция или да се запишат на курс. Юли няма да ги разочарова!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...