.

4 зодии, които стоят до късно

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които стоят до късно
Снимка: Pixabay/xusenru

Тези зодии са нощни птици. Те обичат да стоят до късно и често го правят. Съсредоточават се повече нощем, вършат някои неща, които са отлагали, а и тогава могат да отделят време за себе си и да имат лично пространство, което им харесва. Не лягат рано, дори когато на другия ден имат важна среща/изпит и трябва да стават рано. Ето кои са, според "Pink Villa".

 


Овен

 

Управлявани са от Марс - планетата на войната и силата. Не е изненада, че тези зодии не могат да стоят мирно, търсят адреналина и тръпката. Лягането рано не е опция за тях. Ако им е забавно, ще стоят будни цяла нощ. Наслаждават се на живота, често ходят по партита и клубове. А дори да са сами - правят си нощни разходки с колата, гледат интересно предаване, играят. Така утоляват жаждата за приключения.

 

Риби

 

Те имат много богато въображение. Затова - невъзможно е да устоят на това да стоят до късно. Така изследват нещата, фантазират си, мечтаят, научават нещо ново, отдават се на чувства и емоции. Осъзнават, че имат инсомния. Рибите са чувствителни, раними и креативни - истински творци. А знаем, че много творци обичат да създават изкуство нощем. Тогава те имат време и се заемат с креативни проекти. Освен това, обичат да скролват из социалните мрежи и да гледат сериали през нощта.

 

Близнаци

 

Реално, Близнаците не искат винаги да стоят до късно, но просто не им се получава да легнат рано. Дори да си легнат, веднага започват да мислят за нещо, да си спомнят неща от миналото, в главата им идват страхотни идеи и така те се разсейват. Не могат да заспят с часове, започват да се занимават с нещо. Великите идеи им идват нощем и те започват да ги реализират. Освен това, те са социални и често стоят до късно с компанията.

 

Стрелец

 

Тези зодии са импулсивни и приключенци по природа. Искат да се наслаждават на живота, грабят с пълни шепи от него и не искат да пропуснат нищо. Не се наспиват много, защото просто сънят не им носи нищо вълнуващо. Графикът им винаги е пълен, около тях цари хаос. Опитват да отидат на всяко събиране с компанията, на всяко пътуване, на всяко парти. Забавляват се много, постоянно излизат и винаги имат някакви планове. Биха излязли и в 2 през нощта, ако ги поканите - не искат да изпуснат нищо.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...