.

4 зодии, които се преструват на щастливи

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които се преструват на щастливи
Снимка: Pixabay/LuidmilaKot

Това са зодиите, които често се преструват, че са щастливи. Те редовно сравняват живота си с другите и просто са горделиви - не могат да понесат, че някой е по-щастлив от тях. Не искат хората да разбират за личните им проблеми или пък просто да тревожат близките, затова се правят на весели и доволни. Ето кои са те, според "Pink Villa".

 


Овен

 

Много са упорити и големи инати, затова се преструват на щастливи често. Редовно изразяват мнението си по незрял начин и са много директни с околните, не могат да крият емоциите си. Преструват се, че са добре, защото не могат да понесат да кажат, че са сбъркали или друг да излезе прав. Защитават своята позиция. Понякога се преструват на щастливи, за да не наранят чувствата на другите.

 

Телец

 

Ако вярват, че могат да се доверят на човека срещу тях, те ще се разкрият, ще говорят за проблемите и предизвикателствата. Но е трудно да спечелите доверието им и те да ви вярват истински. Ако не са уверени във вас, няма да изразят чувствата си, за да не кажат нещо прекалено лично и да не го използвате срещу тях. Предпочитат да се правят, че всичко при тях е наред и да не говорят много, за да избегнат неловки ситуации.

 

Козирог

 

Когато работят, те се опитват да не показват емоциите си и да не говорят за чувства. Няма да издадат пред колеги и съученици, че са нещастни. Мислят, че това, че са емоционални, пречи на работата им. Не са много приказливи, затова няма да признаят, че страдат. Освен това, те са по-дистанцирани, срамежливи и понякога студени - не вярват, че си струва да изразяват мнение и да се оплакват, затова се преструват на щастливи.

 

Везни

 

Везните го правят най-вече от загриженост. Дори да са недоволни от ситуацията, в която се намират и често да се колебаят, те няма да ви го споделят. Не искат да натоварват близките, да развалят хубавия ден с негативни емоции или да влияят лошо на настроението на околните. Не искат техните емоции да бъдат пренесени върху някой друг. Затова се преструват, че са радостни и всичко е наред.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...