.

Ретрограден Хирон - какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода

Ивета Иванова
Ретрограден Хирон - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pexels/Clive Kim

На 19-и юли планетата джудже Хирон започна ретроградното си движение в знака на Овен. То ще продължи до 23-и декември. През периода фокусът се измества върху раните, на които им трябва много време да бъдат излекувани. Това значи, че трябва да прегърнем емоциите си, да станем по-състрадателни и да се учим от трудностите. Ето какво чака всяка зодия, според "StyleCaster".

 


Овен

 

Ретроградното движение е в техния знак и ще има голямо влияние върху тях. Те са първи в зодиака и често поставят себе си на първо място. Предпочитат да са лидери, на челни позиции, но отдавна не са проявявали любов към себе си, заради нещата, които са постигнали. Сега ще оценят себе си и трябва да си позволят да се чувстват страхотно. Да се насладят на успехите, да се похвалят сами и да си припомнят, че са специални. Нека критикът в тях замлъкне.

 

Телец

 

Сякаш физическите им сетива се развиват. Осъзнават нови неща и може да се поколебаят - да се чудят кое наистина процъфтява в живота им. Вместо да се тревожат кое е истинско и кое не, нека са директни и да споделят какво чувстват с околните. Това ще им помогне, ще им спести много време и енергия, защото така няма да премислят и анализират ситуациите прекалено. Да не се страхуват да проговорят за чувствата си.

 

Близнаци

 

Много са социални и често преминават от една компания в друга. През периода обаче може да копнеят за интимност и близост. И да искат да общуват само с основната си група приятели, доказала се с времето. Може да се сближат с хора, с които имат общи интереси и на които се възхищават. Но за това - трябва да положат усилия да ги опознаят по-добре. Само защото са се карали със стари приятели, не значи, че това винаги ще се случва. Да не се страхуват да разкрият душата си.

 

Рак

 

Напоследък се крият на работа и използват работата като оправдание, за да не им се налага да се справят с проблемите в живота си. Да, това им помогна да избягат от определени ситуации. Но не излекува раните им. Нека забавят темпото и да си позволят да почувстват истинските си емоции. Да се справят с разочарованията и разбитото сърце. Когато анализират нещата и приемат чувствата си, ще могат да се справят с проблемите и да се излекуват.

 

Лъв

 

Нека погледнат общата картинка. Ако се взират във всеки детайл и се вманиачават толкова във всяка грешка, ще се побъркат. Нека не изследват подробно всяка ситуация. Да се върнат крачка назад и да погледнат нещата от дистанция. Да не се обсебват от детайли, които не са толкова важни. Време е да пуснат нещата да си отидат и да продължат напред.

 

Дева

 

Сексът може да бъде трансформираща част от живота им и дори такава, която ги лекува. Да знаят, че ако не искат да отворят себе си към новото и да изследват нови неща, позиции, тактики, за да бъде сексуалният им живот в подем, те ще започнат да се чувстват недоволни. Нека се отдадат на интимността. Чакат ги много страст и истински трансформации.

 

Везни

 

Понякога скачат от връзка на връзка, но през този период може да искат да отделят малко време само на себе си. По принцип, те искат партньор и връзка, но може сега да са несигурни - кои са всъщност, когато половинката не е наоколо. Трябва да си отговорят на някои въпроси и да видят някои свои черти от характера. Така ще осъзнаят кои са, извън връзките. Не се нуждаят от някого, за да се чувстват пълноценни. Нека се радват на себе си.

 

Скорпион

 

На кръстопът са. Ако потърсят в душата си, ще успеят да намерят пътя обратно към себе си. Хубавото време през лятото е чудесно извинение да отидат на плажа, на екскурзия, на планина - някъде, където много искат да отидат. Там ще помислят добре, ще се отдадат на спомени. Колкото повече разсъждават върху действията си, съмненията и проблемите си, толкова по-лесно ще им е да вземат решения, които ще им помогнат. Ако правят компромиси с нуждите си, време е да престанат и да поставят доброто си състояние на първо място. Нека си почиват повече, иначе организмът им след време ще ги принуди да направят това.

 

Стрелец

 

Осъдителни коментари и негативни разовори с хората ще предизвикат някои емоции у Стрелците, които те потискаха. През периода по-ясно ще си проличи как хората общуват с тях. Да забележат кои хора не ги карат да се чувстват добре и подсилват несигурностите им с действията си. Да кажат всичко това на тези хора по мил начин и ако са им важни - да им дадат шанс да оправят поведението си. Вероятно е тези хора да искат да запазят връзката и да се извинят за държанието си.

 

Козирог

 

Ако животът им даде лимони, да си направят лимонада. Да не задълбават над неща, които са се случили отдавна, да не премислят прекалено много. Нека се излекуват и пуснат миналото, да работят над връзките си. Усилията, които ще положат за поправяне на връзките със семейството и лични проблеми, ще ги накарат да се чувстват пълноценни и свободни. Да дадат воля на чувствата си.

 

Водолей

 

Понякога е най-добре проблемите да се разрешават, като ги изговорят с хората около тях. Може дори да отидат на терапия, за да обсъдят някои сложни ситуации, които ги тормозят отдавна. Ако не искат да правят това, поне да пишат в дневник за чувствата си. Това ще им помогне, ще приемат своите емоции и чувства. Ще си изкарат болката и ще се почувстват освежени. Потискането и игнорирането на чувствата не носи нищо добро.

 

Риби

 

Не само материалните неща могат да им помогнат да определят кои са те. Да, луксозните вещи показват мощта им. Да имат пари също е приятно, естествено. Но не се нуждаят от тези неща, за да покажат на другите, че са прекрасен човек. Вместо да обикалят по магазините, нека се отдадат на медитация и да се свържат със себе си. Да помнят, че най-хубавите неща в живота не се купават с пари.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...