.

Сезонът на Лъва - какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода

Ивета Иванова
Сезонът на Лъва - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

Сезонът на Лъвовете започна на 23-и юли и ще продължи до 22-и август. Той се свързва с енергичност, креативност, жизненост, така че предстои много активен, вълнуващ, творчески и забавен период. Огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен са готови за партита и приключения. А неподвижните знаци Телец, Скорпион и Водолей ще имат забързан и зает период. Eто какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Любовта е във въздуха! През сезона на Лъва на фокус са романтиката, секса и забавленията. Много активен и вълнуващ период за Овните. Може да не срещнат любовта на живота си, но всичко е наред, защото ще се забавляват много, ще флиртуват и ще си изкарват чудно.

 


Телец

 

Да разкрасят мястото, на което живеят. Може да подредят, да направят някои промени, да купят нови мебели и декорация, да сложат вещите си на различни места, да направят нови подредби. Трябва да чувстват жилището си като истински дом. Когато приключат с разкрасяването, да поканят приятели за домашно парти.

 

Близнаци

 

Репликите им за флирт работят по-добре от всякога. Телефонът им непрекъснато вибрира, всеки ги търси и сякаш всички искат да ги опознаят през периода. Ще общуват много, ще се свързват с нови хора и стари приятели, ще преживеят нови неща, ще се забавляват. Да организират поход или ваканция за компанията, а може да изненадат партньора с изискана вечерна среща. Така ще запомнят сезона на Лъва.

 

Рак

 

Техният сезон свърши и се завръщат към нормалния живот и рутината. Все пак, в работата им се появяват някои възможности, от които наистина трябва да се възползват. Ще са заети, ще работят здраво, трябва да се представят добре и така ще грабнат шансовете си. Може да получат бонус или повишение.

 

Лъв

 

Те са звездите на сезона! Цялото внимание е за тях и става каквото те поискат. Да помислят какво наистина желаят, от кои хора се нуждаят. Да намерят своята цел, да решат как да я постигнат и да започнат да работят върху нея. Нещата, които стартират сега, ще са продължителни и важни.

 

Дева

 

Изтеглили са късата клечка през периода. Не ходят по много партита и като цяло не излизат навън много, но това е така, защото трябва да се върнат крачка назад, да си дадат малко време за себе си и да работят върху себе си. Бивши приятели, партньори се връщат в живота им, както и стари работни места. Сега им се дава възможност да ги преживеят, да сложат истински край на нещата и да започнат начисто.

 

Везни

 

Чувстват се по-популярни от всякога! Социалният им живот е във възход, прекарват цялото си време с най-добрите приятели, а дори когато приятелите не са наоколо, Везните създават нови контакти и намират нови дружки. Те, по принцип, са приятелите, които подкрепят и мотивират, но сега всеки ще подкрепя тях, ще ги хвали, ще им дава кураж и ще ги нахъсва. Чувстват се чудесно така.

 

Скорпион

 

Всички погледи са вперени в тях, особено на работа. Това е важен период за развитието им в кариерата и всичко, което правят, ще бъде наблюдавано. Това значи, че всички колеги и шефове ще празнуват с тях успехите им и ще ги хвалят. Но и всеки провал ще бъде забелязан. Без напрежение, просто да дават най-доброто от себе си!

 

Стрелец

 

Не им пука за правилата, нарушават ги и правят каквото си знаят през периода! Нека е така и да са себе си! Да бъдат спонтанни, да ходят на непланирани и неочаквани пътешествия, да се запознават с нови хора в любимите си барове. Да имат кураж. Сезонът на Лъва ги кара да разширят хоризонта си, като срещат нови хора, правят нови неща и ходят на нови места. Все любими техни занимания.

 

Козирог

 

Да се фокусират над хората, които имат най-голямо значение за тях през сезона. Да помислят как да задълбочат и заздравят връзките. И как да се сближат повече с тях. Трябва да измислят и как да направят по-страстен живота в спалнята. Важно е да направят връзката по-силна и наистина да се отдадат на партньора.

 

Водолей

 

Сезон, в който ще копнеят за любов, романтика, да се гушнат до любимия човек и т.н. Идеално време необвързаните да си намеят гадже. Да се обърнат към приложенията за запознанства, да ходят по срещи, да флиртуват, когато са навън. Ако вече имат партньор, чудесен период да определят каква е връзката или дори да преминат на следващ етап (годеж, живеене заедно и т.н.).

 

Риби

 

През периода трябва да подредят живота си. Да разчистят вкъщи, да изпълнят задълженията си, да се погрижат за работата си. Колкото по-продуктивни са, толкова по-добре. Но трябва и да не забравят грижата за себе си. Да са по-активни, да спортуват, да медитират, да развият здравословни навици.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...