.

Новолунието в Лъв носи късмет на 4 зодии

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Новолунието в Лъв носи късмет на 4 зодии
Снимка: Pixabay/hthyen02

На 28-и юли, четвъртък, ни очаква новолуние в знака на огнения Лъв. Подгответе се да станете по-уверени в себе си, да си припомните за вътрешната си сила, да сте по-смели и да приемете себе си. Няма време за съмнение в себе си. Сега е времето да заблестите и да поставите ново начало - особено за някои зодиакални знаци. Ето кои са те, според "Elite Daily".

 


Телец

 

Могъщо ново начало, що се касае до дома и семейния живот. Те са горди с личния си живот и ролята си на лидер в семейството. По време на новолунието тръгват по нов път в тази сфера. Може да получат желаните признания и да се почувстват ценени от роднините. Може да сменят жилището. Ще искат да са под светлините на прожекторите и да получат вниманието, което заслужават. Нека ценят себе си.

 

Лъв

 

При тях новото начало по време на новолунието ще е свързано с това как изразяват себе си и показват себе си пред света. Ще усетят, че стават по-уверени на този ден, така че е перфектният момент да се захванат с нов проект и да се стараят повече, за да постигнат целите си. Те са в главната роля сега и мненията на другите не са важни. Време е да вземат важни решения, но да се съобразят с това кое ги прави щастливи - дори другите да не одобряват. Ще получат яснота и продължат напред.

 

Скорпион

 

Получават много ново внимание и стават по-популярни сега. Кариерата ще е на фокус при тях. Чудесно време да пуснат в ход проекта, по който работиха толкова или да се захванат с нова цел. Те са потайни хора, които не споделят много, затова може да им е малко неловко и неудобно по време на новолунието. Ще трябва да застанат под светлините на прожекторите, но заслужават да получат тези признания. Здравата им работа не е за подценяване и ще бъде наградена, нека се радват на вниманието.

 

Водолей

 

При тях приоритет ще са връзките и партньорствата. В началото може да нямат настроение (тъй като енергията на Лъва е противоположна на тяхната), но после ще бъдат подтикнати да си направят самооценка. Важно е да се чувстват чути, значими и ценени във връзките с другите. Може да има огромна промяна именно в отношенията им. Хората в живота им са готови да им покажат, че ги ценят сега, нека Водолеите приемат това. По принцип, не са фенове на големите прояви на привързаност и обич, но ги заслужават. Да позволят на близките да им покажат колко ги обичат и ценят.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...