.

3 зодии, които не се разбират с приятелите на гаджето си

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които не се разбират с приятелите на гаджето си
Снимка: Pixabay/gracinistudios

Връзките са трудни и в тях има много изпитания. Става още по-сложно и драматично, когато единият от партньорите не харесва приятелите на другия и не се вписва в компанията му. Ето кои зодии не се разбират с приятелите на гаджето си, според "Pink Villa".

 


Лъв

 

Те са екстроверти по природа, много общителни, лесно комуникират в работата и са открити пред партньора, приятелите си. Но и са доста ревниви, обсебващи, искат половинката да е само за тях. С нежелание излизат с приятелите на партньора, често не ги одобряват и дори ревнуват от вниманието, което той насочва към тях. Подозрителни са и се чудят дали някои от хората не са повече от приятели и не флиртуват нарочно с половинката им. Страхуват се да не им откраднат гаджето.

 

Овен

 

Огнени зодии са, също са социални и приятелски настроени. Лесно общуват, но когато става дума за приятелите на половинката им, появява се контраст. Те трудно приемат приятелите на гаджето за свои приятели, за част от своята компания. Лесно се обиждат, не приемат дори безобидните шеги, не харесват коментари по отношение на себе си. Не обичат забележките. Овните искат да превземат целия свят на партньора и той да игнорира приятелите си, само те да получават внимание. Така връзката става токсична.

 

Рак

 

Тези зодии са мили и нежни, приветстват новите хора в живота си и опитват да бъдат положителни. Те обичат силно, подкрепят много гаджето и своите собствени приятели, помагат често, утешават. Но им е неприятно и стават подозрителни, когато партньорът излиза със своите приятели. Чудят се дали не върши нещо лошо с тях, дали няма някой в компанията, който е повече от приятел. Ревнуват, защото смятат, че за партньора приятелствата са по-важни от романтичната връзка и се съмняват в себе си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...