.

4 зодии, на които Кървавата луна носи нови възможности

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, на които Кървавата луна носи нови възможности
Снимка: Pixabay/Placidplace

На 9-и октомври ни очаква пълнолуние в знака на Овен. Събитието се нарича още Кървава луна и ще повлияе силн на някои от зодиакалните знаци. Те ще са заредени с надежда, вдъхновение и ще използват шансовете си. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

 


Овен

 

Цялото внимание е насочено върху тях. През сезона на Везните те са подтикнати да насочат времето и енергията си в партньорствата, но по време на пълнолунието трябва да дадат воля на своята независима, амбициозна природа. И да се почувстват свободни. Балансът е ключ към успеха през сезона, но сега Овните ще си припомнят, че има някои неща, които трябва да свършат сами. Перфектно време отново да се фокусират над страстта си, хобито си, целите си, усилията си. Да не чакат, нека се възползват от шансовете.

 

Рак

 

На фокус ще са кариерата и имиждът им. Ще осъзнаят някои неща, свързани с независимостта им в професионалния живот. Чудесно време да се заемат с нови цели в кариерата, да покажат свои идеи и усилия. Нека се възползват от енергията на Кървавата луна и да станат по-решителни, активни. Ако искат да преследват нещо, нека го направят - ентусиазирани са и готови за действие.

 

Везни

 

Техният сезон е сега и те са фокусирани върху връзките. Това е така и по време на пълнолунието - партньорствата и романтичните отношения са на преден план. Подтикнати са да обмислят как запазват независимост във връзките си. Дали имат свобода? Ако им е трудно да поддържат баланс във връзките, пълнолунието сега ще им разкрие някои важни неща. И ще разсъждават върху това как да пазят автономията си, но и да правят връзките си приоритет едновременно.

 

Козирог

 

Кървавата луна им разкрива, че имат нужда от независимост и някои действия, свързани с живота вкъщи и/или семейния живот. Те са много заети с работа по време на сезона на Везните и сега ще осъзнаят, че имат нужда от малко свобода и независимост в дома си. Да не се страхуват да действат. Ако планират да се преместят или просто да прекарат малко повече време в усамотение вкъщи, нека сега го направят.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
wseobg
преди 1 месец
0
0
!
Отговори
Интересна статия! Поздравления!
Страница 1 от 1