.

3 зодии, които съдят близки и приятели

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които съдят близки и приятели
Снимка: Pixabay/Andrea Piacquadio

Тези зодии са свикнали да обсъждат другите. Те могат да критикуват близки и приятели за постъпките им, да ги обвиняват, да не разбират поведението им и да не им дават подкрепата си. Много често съдят хората и не се поставят на тяхно място. Вижте кои са те, според "Glam".

 


Дева

 

Обичат да анализират, служат си с логиката и са практични, а всичко това означава и леко хладни. Държат на реда, организацията, изискаността, искат всичко да е перфектно. Много са дисциплинирани, отговорни и отдадени на каузите. Вършат съвестно работата си, помагат, постоянно мислят и за другите. Въпросът е, че когато някой не се старае толкова и не може да е толкова дисциплиниран, сериозен и организиран, Девите се дразян и го критикуват. Те са обсебени от перфекционизма и не прощават грешките. Правят от мухата слон и не се отпускат. Забелязват дори най-малките детайли и изтъкват какво другите тябва да подобрят. Съдят и прекаляват с изискванията.

 

Козирог

 

Тези зодии също са доста практични, сериозни, стабилни, организирани, постоянни и упорити. Работят здраво, не говорят много за чувства и емоции, решени са да успеят, държат на дисциплината, ще направят всичко, за да постигнат целите си. Мотивирани са и не разбират хората, които не са толкова амбицирани и отговорни. Не понасят някой да е разсеян и объркан, веднага го критикуват. Не им харесва и когато някой е прекалено емоционален. Козирозите съдят по-мързеливите хора и тези, които се забавляват, вместо да работят за целите си и са безгрижни. Иронизират некомпетентните.

 

Телец

 

Те също са земни знаци, като Девите и Козирозите. Това значи, че Телците са сериозни, дисциплинирани, практични и държат на реда. Обсебени са от това всичко да е вярно, да няма спънки, задачите да се вършат, следвайки пътя на логиката. Не понасят хаоса и да няма баланс. А и много държат на определени принципи, ценности, инати са. Затова, често съдят хората, които са малко по-креативни, които са разсеяни и грешат често. Телците държат на стабилността и чувствата, не понасят някой да ги разиграва. Понякога са по-прагматични и критикуват хората, които харчат много. Наказват строго.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...