.

3 зодии, които остават неразбрани

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които остават неразбрани
Снимка: Pixabay/Pexels

Тези зодии вечно са неразбрани. Те са много различни, мислят нестандартно, мистериозни са и не всеки може да ги разбира и подкрепя. Чувстват се аутсайдери и бунтари. Вижте кои са те, според "NYPost".

 


Водолей

 

Наистина а уникални личности и най-ексцентричните зодии. Носят най-странните дрехи, дори такива цветове, които не си подхождат. Винаги говорят чудати неща, странни неща, остават неразбрани. Живеят според собствените си представи и не робуват на правила. Трудно им е да създават силни връзки с другите, защото не са емоционални и не могат да си замълчат - казват и лошото. Не лицемерничат, не се държат приятелски и хората ги мислят за безчувствени и груби. Водолеите са много интелигентни и схващат бързо. Гений са, предвиждат бъдещите тенденции и се отдават на каузи. Правят открития.

 

Скорпион

 

Изключително мистериозни и потайни зодии. Пазят личното си пространство, не споделят и дори най-дребните новини и детайли може да са голяма тайна, според тях. Почти нищо не издават за себе си и на хората им е трудно да ги разберат. Околните ги смятат за ревниви, хитри, потайни и отмъстителни. Скорпионите просто са много предпазливи, не искат да пострадат и да бъдат предадени, съмняват се в себе си и се страхуват от мнението на околните. Затова са тайнствени. Много са чувствителни и раними, доста лоялни и имат силна интуиция.

 

Козирог

 

Те са големи работохолици, трудолюбиви са и винаги преследват целите си. Правят всичко, за да постигнат успех, много сериозни и сдържани са. Това пречи на хората да ги опознаят. Понякога поставят себе си под натиск, изискват прекалено много от себе си и това пречи на личния им живот, на връзките. Хората ги мислят за хладни, дистанцирани, безчувствени, недружелюбни. Козирозите говорят основно за работа и преследване на цели. Не са емоционални и влагат усилия само в учене и кариера, не и във връзките. Но са верни и практични хора.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 1 година
0
1
!
Отговори
nali ???
Страница 1 от 1