.

Най-честните зодии

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Най-честните зодии
Снимка: Pexels/Andrea Piacquadio

Тези зодии винаги ще ви кажат истината, независимо дали тя ви харесва или не. Те са искрени, не премълчават нещата и просто не могат да лъжат. Ще са открити с вас, ще са честни, когато говорят за чувствата си и няма да ви заблуждават. Ето кои са те, според "BestOfLifeOnline".

 


Рак

 

Раците много държат на близките хора. Те искат приятели и семейството им да им вярват и да се обръщат към тях, когато имат нужда от помощ. Затова, никога не крият нищо, рядко пазят тайни. Казват истината. Те са много емоционални и чувствителни, затова искат да останат честни, а не да лъжат. Не ги бива в лъжите и прикриването. Анализират прекалено много всичко - какво някой е казал, какво е направил, защо нещо се е случило, дали са казали правилното нещо. Затова не лъжат - това би ги разтревожило още повече и биха се чувствали виновни.

 

Водолей

 

Тези зодии не вярват в това да изрекат лъжа, за да запазят мира и да пощадят чувствата на някого. Те наричат нещата с истинските им имена и казват всичко точно такова, каквото е. Не ги интересува дали ще ви наранят. Ако ги питате за мнение, ще са напълно откровени и дори ще развият цяла лекция. Не спестяват нищо. Те търсят истината и справедливостта, не понасят лъжите. Искат да са мъдри, да покажат знанието си, да докажат истината. На моменти дори са прекалено честни.

 

Везни

 

Познати са като зодии, които търсят баланса и хармонията. Затова, те трябва да казват истината. Не искат да има заблуди и да се създават драми и напрежение, покрай лъжите. Везните са борци за справедливост и много държат на честността. Това е техен идеал, мечтаят за свят, в който всички са честни. Те са мили хора и искат да угодят на всички - но няма да прикрият или излъжат, ще кажат истината, за да няма заблудени и наранени по-късно. Просто ще я кажат по спокоен начин и ще искат да царува мир. Не обиждат, подхождат аналитично.

 

Козирог

 

Много сериозни, стабилни и отговорни зодии, на които може да разчитате. Те са фокусирани над работата, ученето и амбициите си, затова не искат да се занимават със странична драма. Казват нещата такива, каквито са и не намират смисъл в лъжите. Нямат време да разпространяват клюки и да разказват драматични истории. Държат на принципите си и за тях е дълг да бъдат честни, искрени и да не заблуждават околните. Действията им също говорят. Дори понякога да са по-критични и да съдят околните, те винаги ще ви кажат истината в очите.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...