.

Пълнолунието в Телец променя живота на 4 зодии

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Пълнолунието в Телец променя живота на 4 зодии
Снимка: Pixabay/Bru-nO

Днес, 8-и ноември, ни очаква пълнолуние в знака на Телец, съпроводено с пълно лунно затъмнение. Всичко това се случва в разгара на сезона на Скорпиона. Сега ще сме окуражени да обърнем внимание на комфорта и насладата. Но събитията ще повлияят много силно на някои зодии. Ето кои са те, според "Elite Daily".

 


Телец

 

Ще имат желанието да направят комфорта, сигурността и удоволствието топ приоритети в живота си. И да запазят своята независимост. Може да се появят предизвикателства, защото ще имат нужда да направят промени, свързани със същността им. А преди винаги са отказвали да направят това. Лунното затъмнение ще е период на прераждане за тях, въпреки че промените няма да дойдат на момента. Ще трябва да прегърнат промените по начин, по който преди не са го правили. И да се справят с пречките по пътя. Нека покажат своята стабилност, тази, която само те може да си дадат. Скоро ги чакат хубави неща.

 

Лъв

 

На фокус са кариерата и публичният имидж. Лъвовете ще трябва да се потопят в сигурността, насладата и стабилността, които професията може да им даде в бъдеще. Но първо трябва да приемат, че трябва да направят някои поправи и изменения. Може да се сблъскат с ограничения, наложени им от връзките им. Въпреки това, да обмислят  какво искат да построят и да знаят, че то трябва да устои на теста на времето. Няма нищо лошо в това да изграждат стабилна кариера, но може би трябва първо да пуснат някои остарели възгледи и неточни представи да си отидат.

 

Скорпион

 

При Скорпионите на фокус ще са романтичните отношения и връзките. И те ще бъдат окуражени да се отдадат на стабилността, комфорта и сигурността, които им носят връзките с околните. Но първо ще трябва да позволят на разтърсването, на големите промени, да се случат - само така ще постигнат дългосрочна стабилност. Предпазливи са и затова се колебаят и трудно се отдават с цялото си сърце на връзките, но сега трябва да направят това. За да усетят какво е истинска интимност, трябва да повярват на хората около себе си.

 

Водолей

 

Те ще се съсредоточат върху семейството и дома. Сега тези зодии са подтикнати да се отдадат на дългосрочната сигурност и комфорта, свързан с тези сфери. Но първо трябва да поговорят за страховете и възраженията, които имат. Да помислят по какви начини са се отказвали от това да прегърнат спокойствието, релакса и насладата напълно. Заслужават да създадат безопасно и комфортно място, което да наричат свой дом. Но за да стане това, трябва да повярват, че е възможно. Ще имат разтърсвания и големи промени, но после ще се чувстват страхотно в дома си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...