.

Новолунието в Стрелец носи ново начало за 4 зодии

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Новолунието в Стрелец носи ново начало за 4 зодии
Снимка: Pixabay/G4889166

Днес ни очаква новолуние в знака на Стрелец. През ноември имаше хаос, но сега вече сме в сезона на Стрелеца и настроението се подобрява. Време е за ново начало, нова надежда, положителна нагласа и разширяване на хоризонтите. Ето на кои зодии новолунието ще повлияе най-силно, според "Elite Daily".

 


Близнаци

 

При тях на фокус ще са романтичните връзки и партньорствата. Ще имат шанс за порастване в тези сфери. Връзките им могат да ги научат на толкова много неща. Дори това да не е начинът, по който по принцип обичат да учат, сега събитията в тези сфери много ще им повлияят. Нека отворят себе си към безкрайните възможности, които връзките и партньорствата могат да им донесат. Може да си представят какво ще е бъдещето с партньора или да планират следващата им романтична ваканция заедно. Вълнение в любовния живот.

 

Дева

 

Време е да пуснат миналото и да продължат напред. Новолунието в Стрелец им носи ново начало в дома и личния живот. Ще изследват новите възможности в тези сфери. Сега е чудесен период да направят творчески обновления вкъщи или да помислят за преместване в нов дом. Ако са били неспокойни и нервни, сега да внесат свежа и вълнуваща енергия вкъщи. Важно е да не усещат ограничения и рестрикции в дома си. Нека премахнат излишните и ненужните предмети, да ги подарят или продадат, да освободят пространство в дома. Това им носи ползи.

 

Стрелец

 

Ако са жадували за ново начало, сега е времето за това. Идентичността им е на фокус. Сега е времето Стрелците да предвижат напред плановете си, да се заемат с приключенията, за които все изчакваха. Ще поразсъждават и върху новите, вълнуващи възможности, които са на хоризонта. Те искат да израснат като личности. По време на новолунието трябва да си изяснят накъде са се запътили. Положително развитие и успехи за тях, могат да постигнат всичко.

 

Риби

 

Рибите ще се радват на ново начало, свързано с кариерата и професионалния живот. Небето им е граница сега. Да не се страхуват да мечтаят и да действат смело. Да си позволят да си представят кое е възможно да постигнат, дори то да звучи много нереалистично в момента. Перфектното време е да бъдат замечтани, да си фантазират, дори леко да заблудят себе си. Може да им се отвори нова, вълнуваща възможност за работа или просто да имат много късмет в кариерата сега. Звездите са на тяхна страна.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...