.

Край на ретроградния Нептун, как ще се отрази това на зодиите?

Ето прогнозата

Ивета Иванова
Край на ретроградния Нептун, как ще се отрази това на зодиите?
Снимка: Pixabay/Hphotostudio

Нептун започна ретроградното си движение още през лятото - на 28-и юни. На 3-и декември най-накрая то приключва и Нептун отново става директен. Как ще се отрази това на всяка зодия? Вижте прогнозата на "Elite Daily".

 


Овен

 

Това ще подсили мечтите и идеалите им, свързани със самотата и уединението им. Получиха известна яснота от лятото досега, така че ще вече ще са окуражени да обмислят безкрайните възможности, които им се предлагат, когато се усамотят и фокусират над себе си.

 

Телец

 

Идеализмът и мистерията, свързани с приятелите им, групите и компаниите им са на фокус, когато Нептун стане директен. Телците получиха известна яснота в тези сффери напоследък, но сега нещата отново се замъгляват и ще трябва да разплитат пъзели.

 

Близнаци

 

Директният Нептун им носи усещане за идеализъм, надежда, но и илюзии, заблуждаване в кариерата и професионалния живот. Сега е времето, в което да видят и преценят кое е възможно, дори да се чувстват несигурни за бъдещето.

 

Рак

 

Илюзиите и идеализирането отново ги завладяват, когато Нептун стане директен. И това се отнася най-вече за духовния им живот, за целите им, свързани с него. Чудесно време да упражняват вярата си, дори да не са сигурни в какво точно вярват.

 

Лъв

 

В последните месеци получиха яснота по въпроси, свързани със споделените ресурси и границите, които си поставят с близките. Когато Нептун стане директен, идеализмът и позитивното мислене се завръщат при Лъвовете.

 

Дева

 

При тях идеализирането и илюзиите са на фокус в партньорствата сега. Девите се наслаждаваха на яснотата, която получиха по отношение на връзките си напоследък. Но сега започват да мислят много позитивно за любовния си живот, връщат си вярата. Време е да пуснат логиката да си отиде, когато става дума за въпросите, свързани с чувствата и желанията.

 

Везни

 

Напоследък търсиха яснота, що се отнася до ежедневните им навици и рутината им. Вместо да получат помощ, директният Нептун ще замъгли още повече нещата и носи несигурност за Везните. Да помислят какви възможности им носят навиците им и ритуалите им.

 

Скорпион

 

Краят на ретроградния Нептун им носи идеализъм и много радост. Сега е времето да прегърнат безкрайните възможности, които им носят проектите, хобитата и страстите им. Да действат смело.

 

Стрелец

 

Да очакват неяснота по въпроси, свързани със семейството, когато Нептун стане директен. Нека видят и преценят какво е възможно да направят по-добре за живота вкъщи. Да използват въображението си.

 

Козирог

 

Когато става дума за изразяване на мисли и идеи, има безкрайни възможности. Директният Нептун ще им ги покаже. Сега е чудесно време да станат по-креативни и да изразяват себе си, въпреки че по принцип са много практични хора.

 

Водолей

 

Да не се страхуват и да мечтаят смело. Директният Нептун ще изясни какви са идеалите и вижданията им относно парите и финансовото състояние. Нека помислят върху това по начин, по който досега не са. Понякога нещата изглеждат твърди невероятни или невъзможни, но всъщност пред тях са безкрайни възможности.

 

Риби

 

Мечтите и идеалите, свързани с тяхната идентичност, сега ще бъдат на фокус. Рибите може да се чувстват несигурни относно това как да изпълнят желанията си. Но сега е перфектното време да си поиграят, да мечтаят, да изразят себе си и различните версии на себе си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...