.

Снежната луна носи бурни емоции на 4 зодии

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Снежната луна носи бурни емоции на 4 зодии
Снимка: Pixabay/Yuri_B

На 8-и декември ни очаква пълнолуние в знака на Близнаци. Събитието се нарича още Студена луна или Снежна луна. Ще станем по-емоционални, избухливи и трябва да внимаваме с какви думи си служим. Ето кои зодии ще са най-повлияни от събитието, според "Elite Daily".

 


Близнаци

 

Пълнолунието е в техния знак и не е изненада, че силно им влияе. Ще намерят отговорите на всички въпроси, свързани с идентичността им. Все пак, не е сигурно колко достоверна ще е информацията, която получат - нека проверяват всичко. Да внимават как общуват и какви думи използват - всичко това ще бъде непредвидимо. Нека отворят ума си и да приемат промените в последния момент, особено ако се отнасят за важни детайли.

 

Дева

 

Те са хора, на които много рядко им липсват отговори. Все пак, сега ще бъдат окуражени да станат още по-любопитни и да потърсят още отговори и информация за нещата, които още не знаят. Особено, що се отнася до кариерата. Търсенето на информация ще им донесе много ползи, но няма да мине без препятствия. Да внимават как общуват с другите, защото всички погледи са вперени в тях.

 

Стрелец

 

Може да научат някои нови неща, благодарение на връзките си, но това няма как да мине без препятствия. Стрелците ще търсят отговори, които още няма как да им бъдат дадени и са несигурни. Затова може да възникнат някои конфликти в партньорствата. Наяве излизат някои неприятни емоции. Нека прегърнат несигурността, а не да вървят срещу нея.

 

Риби

 

Рибите ще бъдат окуражени да изследват някои неща, свързани със семейството и живота вкъщи. Това, което търсят, може да доведе до конфликти и спорове, затова внимателно  и мъдро да подбират думите си. Чудесен период да съберат информация за дома, но да знаят, че отговорите може да не са толкова простички, колкото са се надявали да бъдат.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...